Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

13 March 2013

Putih Putih Melati


video



Lirik Lagu Putih Putih Melati - ST12

Siapa bilang aku seperti dia
Siapa bilang aku cintai dia
Sesungguhnya aku tak benar-benar cinta
Kerna kau tak seputih melati

Kalau ada hitam pasti ada putih
Jika hatimu kelam tak mungkin bersih
Tak usah kau lanjutkan ‘tuk berbagi kasih
Kerna kau tak seperti melati

Chorus
Putih-putih melati
Merah-merah delima
Siapa yang baik hati
Pasti ku terima

Ulang Chorus 3X


Entri Pertama 2013

...Cerita Mula..

Hye all... Assalamualaikum.. Happy New Year.. Happy Chinese New Year.. Salam Awal Muharam... Urmmm... Lama betul tidak "mengupdate" my lovely blog ni.. last update pon tahun lepas kan.. 

Ramai yang tanya mana Prince Hairi Aks.. Ekceli aku tak hilang mana-mana pon.. Cuma busy dengan sekolah & bisnes kecil-kecilan.. :)

Okay... Cukup k. Tak mahu tulis banyak-banyak.. Cuma nak maklumkan yang aku masih ada lagi lagi kat dunia ni...  Masih boleh bernafas.. Masih boleh bergerak.. Dan masih boleh menulis entri pendek ni... Sekian terima kasih...

...Cerita Tamat...