Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

29 November 2016

Price Hairi Aks Dah Kahwin

...Cerita Mula...

Hye all.. Assalamualaikum... Alhamdulillah.. lama sudah aku menyepi... Entry hari ni just nak story yang aku dah kahwin.. Lama sangat tak update sampai tak tahu perkembangan aku kan.. Ekceli aku okay je.. So, malas nak carut banyak-banyak.. korang layan je lah gambar nikah kat bawah ni..



Alhamdulillah.. Sekali lafaz je okay... 



















..Cerita Tamat...

10 July 2016

Selamat Hari Raya 2016


Selamat Hari Raya...

Okay.. Ringkas dan sungguh padat untuk entry tahun 2016.. hahaha...

30 March 2015

30 Mac 2015

...Cerita Mula...

Assalamualaikum semua... Apa khabar.. Hari ni teragak pula nak mengupdatekan my lovely blog ni.. Ekceli aku masih lagi dalam mood sibuk.. Dengan class tambahan... Meeting.. Persatuan.. Badan Beruniform,, Dan macam macam lagi program kat sekolah ni...




Okay.. bye bye...

...Cerita Tamat..