Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

10 July 2016

Selamat Hari Raya 2016


Selamat Hari Raya...

Okay.. Ringkas dan sungguh padat untuk entry tahun 2016.. hahaha...

30 March 2015

30 Mac 2015

...Cerita Mula...

Assalamualaikum semua... Apa khabar.. Hari ni teragak pula nak mengupdatekan my lovely blog ni.. Ekceli aku masih lagi dalam mood sibuk.. Dengan class tambahan... Meeting.. Persatuan.. Badan Beruniform,, Dan macam macam lagi program kat sekolah ni...




Okay.. bye bye...

...Cerita Tamat.. 

24 November 2014

Happy Holiday

...Cerita Mula...

Hye all... Assalamualaikum to papa & mama of chicken... Urmmm.. Lama bebenor aku tak menconteng arang dalam blog ni.. Tiba-tiba update dah cuti sekolah kan.. Apa apa pon selamat bercuti kepada semua cikgu cekgi  dan anak anak murid saya.. 

Okay, sekarang masih lagi menyusun jadual untuk cuti sekolah. Almaklumlah tahun bahagia aku kan. Tak perlu jaga STPM.. Tak perlu jaga SPM.. OMG.. Nikmat dowh dapatr cuti 1 bulan lebih..

P/s: Nak belanja gambar kat korang k.. huhu..



...Cerita Tamat..