Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

19 February 2017

Prince HairiAks Derma Darah




...Cerita Mula..

Hye all.. Apa khabar.. Just nak share dengan korang yang hari ni aku sempat untuk derma darah dekat MYDIN MITC, Melaka. Ini bukan kali pertama aku derma, rasanya kali KE-15 dah uols.. tak gila banyak. Bukan apa, aku dah mula menderma dari umur 17 tahun.  Masa tu dekat PLKN Mantin. Mula-mula tu memang rasa takut dengan jarum yang panjang. 

Bila dah lama tu, aku rasa biasa je. Kepada orang yang dapat darah aku ni. Semoga korang dapat menikmati darah Prince HairiAks ya.. Bukan senang nak dapat darah jenis O. So Prince dah bagi darah O dekat uols.. 

Sebelum terlupa nak promot sikit ni.. Jom lah like page Homestay Condo Villa D SavoyHairiAks.. 




Jangan Cakap Abang Tak Payung.. Kredit untuk My Lovely sayang yang ambilkan gambar ni.. :)



16 February 2017

Homestay Afamosa



Promosi bulan Februari  2017

                       Homestay A Famosa Resort Condo D Savoy 

Harga Bermula Serendah RM160 

Book From: 16-19 FEB 2017

Tempoh menginap dari: 17 FEB - 28 FEB 2017.







12 February 2017

Paip oh Paip

...Cerita Mula...


Hye all.. Bukan senang nak repair paip ni.. Actually petang tadi gigih pergi Giant nak tukar kepala paip untuk Homestay Hairi Aks. Ingatkan nak guna kepala paip yang lagi bling bling kan..  Dengan pengalaman selama 30 Tahun untuk repair paip. Aku buatlah sendiri. Belum sempat nak pasang dah tercabut. Nampak sangat paip ni tak ada kualiti.. Puas aku godek gogek.. Last lagi teruk paip ni.. So.. Tunggu je lah esok orang datang repair... Melayang lagi duit oi... :(


...Cerita Tamat...