Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

11 December 2013

Aku Benci Makan KFC AEON Bandaraya Melaka!

...Cerita Mula...

Hye all... Asslamualaikum dan selamat malam... Pada 8 Disember 2013 aku pergi bersukaria di AEON Bandaraya Melaka. Memandangkan kawan aku sampai agak lewat. So, apa lagi.. Isi perut dulu. Disebabkan hampir bekurun lamanya tidak makan KFC. Teringin pula nak makan. So, pergi  lah makan.

Lebih kurang jam 12.20 tengahari aku pon ambil order. Then terus duduk di salah sebuah meja. Tengah syok makn. Tiba-tiba datang sorang staf.. Siap bawa kertas yang dia tulis "RESERVED". boleh dia cakap meja ni dah ditempah.. Boleh tak abang pindah tempat lain? OMG? What? Nak suruh i pindah?

Opsss.. No... i tak akan pindah.. kalau u dah tahu meja ni dah ada orang tempah.. Why u letak kertas ni awal-awal.. Kalau nak duduk sangat.. Tunggu i habis makan... Kan banyak lagi meja lain yang kosong.. Why tempat ni juga yang u nak?

Last-last putus selera aku nak makan.. Then terus blah macam tu.. Memang selenga punya budak...


Apa korang rasa tengah sedap-sedap makan.. Datang orang letak benda macam ni? Tak boleh ke tunggu orang habis makan? Boleh terputus selera nak makan... urmmmm..Cuba korang tengok? Meja sebelah aku punyalah tak de orang.. Meja kat aku juga yang dia nak...

...Cerita Tamat...

No comments: