Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

12 February 2017

Paip oh Paip

...Cerita Mula...


Hye all.. Bukan senang nak repair paip ni.. Actually petang tadi gigih pergi Giant nak tukar kepala paip untuk Homestay Hairi Aks. Ingatkan nak guna kepala paip yang lagi bling bling kan..  Dengan pengalaman selama 30 Tahun untuk repair paip. Aku buatlah sendiri. Belum sempat nak pasang dah tercabut. Nampak sangat paip ni tak ada kualiti.. Puas aku godek gogek.. Last lagi teruk paip ni.. So.. Tunggu je lah esok orang datang repair... Melayang lagi duit oi... :(


...Cerita Tamat...

3 comments:

Seorang Syed said...

Ala sedih betul tengok kepala paip tu haha.
takpa, paip tu untuk keluar air, nak repair pun guna duit.
duit pun habis laju macam air. ehhhh.

Eyqa Zq said...

cerita sedih hari ini. :(
smoga paip dpt diperbaiki secepat mungkin. :)

Lya Amie said...

uzur dah kepala paip tu, sabarlah dugaan