Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

27 September 2012

Universal Studios Singapore Part 3

...Cerita Mula...


Dalam USS ni. Paling aku tak suka pasal makanan dia... Harga dia memang mahal... Memang lah duit kita tak berapa nak besar.. Tapi kalau dah kebulur punya pasal.. Mahal pon mahal lah.. janji perut kenyang kan.. Dari pagi sampai petang.. dah berpuluh dolar habis untuk makan.. Itu tidak termasuk nak beli benda-benda lain..


1 set  harga dia $15 kalau duit Malaysia dalam RM39.. Mahal kan? Itu baru lunch.. Kebetulan time aku datang nafsu makan semakin membuak-buak.. Terima lah seadanya...


Jemput makan ek..


Cap bengong-bengong pon dah $36.90
Memang tak beli lah kot.. :)


Mug pula $20


Pempuan paling tinggi kat USS.. Cantik kan?




Salah satu tarikan di USS..


Sesi gedik mengedik... :)


At pintu masuk Transformers. Kalau datang jagan lepaskan peluang masuk dalam ni.. Memang best.. keseronokkan tidak boleh digambarkan dalam blog ni.. :P



Dalam ni pon best gak.. Rasa macam kena Tsunami bila masuk dalam bilik ni.. :)







...Cerita Tamat...

3 comments:

shafiqabdshukor said...

fuyoo.. best tu..

FatihaNur said...

wah jauh nye prince mengembara...len kali pg oz plak...

Arsha Puttry said...

perghhh...bez nye....nk g gak...nk g gak...=)