Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

02 May 2011

Mood Exam

...Cerita Mula...

Hye all, selamat petang. Satu minggu aku tak update kan? Korang tak payah tanya aku pergi mana. Aku ada jer dekat sini. Tak pergi mana pon. Paling jauh pon aku pergi PD. Bukan mandi laut. Tapi pergi pesta air. Meriah dowh. Macam macam ada. Aku ingat boleh lah beli barang sampai satu lori. Hampeh.. Satu pon tak bekenan. 

Balik dari PD, terus gagahkan diri buat soalan exam. Syukur.. Siap juga.. 3 hari 3 malam aku tak tidur nak siapkan soalan. Aku paling benci kalau buat JSU. Korang yang tak amik bidang pendidikan sure tak tahu menatang apa JSU tu kan? JSU ( Jadual Spesifikasi Ujian). Buat soalan ikut aras taksonomi Bloom. Sure korang pening apa yang carutkan ni. So, korang jangan nak peningkan kepala. Korang layan je lah pic aku ni. Hahahaha...


Muka budak poya tengah bler + blorrr... Hari hari kena ngorat dengan student.. ngee.. 

Sekarang hati sudah senang, sebab kerja sudah siap. So, apa lagi.. Update blog lah. Kalau korang nak tahu, esok aku jadi pengurus pasukan kawad kaki. Sure prince sun burn. Ada sape sape yang nak gantikan tempat aku? Kalau ada silakan.

P/s- Lupa nak bagi tau. Tak perasan ker blog aku dah berubah wajah? 3o minit je edit menatang ni. Nampak simple sikit kan?

...Cerita Tamat...


3 comments:

Silent Thinker said...

exam bile start ek bang?
org masuk sekolah 9 may nnt

adek_nan said...

menarik2....simple ko punya blog dh skang nih... best...lalala

AiDa AzRyN said...

tak kisah la simple pun,jadi loading blog laju.. ngeee.. ;)