Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

03 June 2011

Bersukari Di SP

...Cerita Mula...

Hye all, beberapa hari yang lepas aku sempat bersukaria dengan Lyn kat Kedah. Seronok dowh. Sempat lah aku pergi rumah kawan kawan. Destinasi pertama Sungai Petani. Seterusnya Alor Star & Perlis. Kalau korang nak tahu. Memang banyak petani dalam sungai tu. Sehingga tak boleh dikira dengan jari. Kalau nak tahu apa yang menarik di SP. Jom tengok kat bawah.. Jeng.. Jeng.. Jeng..


Kalau korang nak tahu.. Ni lah 1st time aku naik basikal macam ni.. Mula mula kekok gila.. Sebab Lyn berat sangat.. Hampir berkali kali nak jatuh... 


Best gile naik basikal ni.. Time ni rasa macam kat Korea lah pulak.. Tiba tiba aku  terbuka pulak  lagu Full House.. So sweet. Makan hati Minah & Mat  Indon yang tengok aksi aku dengan Lyn.. 

P/s- Thanks En Hilmi yang bagi pinjam basikal.

...Cerita Tamat...

4 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

woah ! best gila dapat naik basikal macam ni . hehee ;)

Tutorial Buat Header Sendiri

Cikgu Fikri said...

wah...
sungguh retro dengan basikal tersebut...
anyway, cikgu jugak ker?
subjek aper? :)

LuMos mAXimA said...

i berat ke? bkn u ting tong ke naik basikal tu?ekekeke~

fikah mus said...

wah!! syok gila dapat naik basikal macam tu!!