Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

30 June 2011

Cara Untuk Melupakan Insan Yang Kita Sayang

…Cerita Mula…

Hey all, ekceli  hari ni aku nak  berkongsi macam mana  nak lupakan orang yang pernah kita  sayang @ yang kita  suka suatu ketika dahulu. Tip ini my friend yang bagi. Ternyata ianya 50% berjaya. Lagi 50% tu pandai pandai lah korang nak usahakan.  Takkan semuanya aku nak suap… J

1.       SMS- Pastikan jangan reply semua mesej yang DIA hantar walaupun dia minta maaf dan merayu seperti wanita yang sedang meroyan. Korang anggap lah kalau reply SMS tersebut Kredit korang kena tolak RM10 untuk satu SMS.

2.       CALL- Kalau si DIA sms tapi  korang tak reply. Sure dia akan call rite? So, make sure korang jangan nak mengatal angkat hp tu. Biar dia call sejuta kali pon. Korang jangan angkat. Kalau rasa nak cepat lupakan DIA, korang OFF je Hp sekejap. Agak agak dia dah tak call, baru korang ON kan balik.

3.        BILA TERINGAT SI DIA- Yang ni kes berat sikit. Bila korang duduk sorang sure teringat kat dia kan? So, aku syorkan korang cuba ingat apa keburukan dia, tabiat buruk yang dia suka buat. Contoh kawan aku ni, dia suka sangat kentut dekat kawan kawan, kalau yang jenis tak ada bau aku tak kisah. Ni yang jenis bau bangkai punya, bapakan busuk dowh. Kalau lalat lalu masa tu, sure leh mati. Keji kan perangai dia? Kalau tak da pon, korang buat lah andaian yang dia ada LELAKI or PEMPUAN lain. Mesti korang sakit hati kan? Cuba cari benda yang boleh membuatkan kita sakit hati dengn dia.

4.       TIPU- Kalau ketiga cara yang tu tak berkesan juga. Aku guna cara yang terakhir. TIPU. Memang lah tipu tu berdosa. Tapi kalau tipu sunat sekali sekala tak apa. Tipu je dia. Cakap dah ada Pempuan & Laki lain. Kalau dia tak caya,  cakap nak betunang  atas pilihan keluarga. Padahal memang kita dah benci dengan dia. Tak boleh terima dia sebab dia curang dan tak setia pada yang satu. Cara yang paling keji untuk sakitkan hati dia, cakap dah couple dengan JANDA or DUDA lama. Lagi lah dia makan hati berulamkan jering.. kan.. kan..



P/s- Sebenarnya semua janji is LIE. LIE is tahi kucing kau. Cakap tak serupa bikin. Tak mahu layan orang lain, kadang kadang ada yang sanggup cakap.. kitalah yang terkhir dalam hidup dia, kitalah insan istemewa. Cukup lah kita sorang di hati dia. Arrggghhh.. Semua tu LIE…TIPU..DUSTA.. KARUT.. Mulut manis macam gula, tapi hati macam NERAKA. Teruskan menipu dan menipu untuk selama lamanya. Pergilah kau melayan JANTAN & BETINA kat luar tu.. Opsss.. Prince macam dah marah jew.. hahaha..

…Cerita Tamat…

9 comments:

Lelaki Ini said...

sume dah buat!
tapi stil tak leh lupa dia!

My Name is Mar said...

Aku pernah update pasal nak lupakan seseorang melalui doa..
Tapi aku lupa lah entri yang mana..
So, tak dapat nak tulung..
Huhuhu

Daniel said...

Daniel pon pernah alami benda macam ni. Prince, sabar.
Semua itu dugaan dariNYA.
Jgn emo lagi. If ada masalah just kongsi sama teman2.

HairiAks said...

Lelaki..
Kalau x boleh gak.. awak blakon je lah.. hahaha

HairiAks said...

Mar..
Nti Prince try cari yew.. hahaha

HairiAks said...

Thanks Daniel

misyamissyou said...

hoho! sabar la..jgn marah..nak lupekan mmg susah..cume jgn amik kesah sngt je ngan perasan nak ingt2 kat dia tu..huhuu

ezzu said...

boleh cuba kalu gf mintak putus nanti...hehehe

H.A.T.I said...

SETUJU...ORG Y SELALU BERJANJI, SELALU XTUNAIKAN... KEBANYAKAN MEREKA NI SUKA MAKAN SEMUA..BILA TNY SEMUA JANJI Y PNAHDI LUAHKAN CKAP TAK INGT..