Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

17 June 2011

Nak Marah Laju-Laju

...Cerita Mula...

Aku sangat emo malam ni, jiwa aku kacau. Bak kata pepatah, sudah jatuh kena timpa dengan  tangga besi. Memang sakit.. Lagi sakit rasanye dari cabut gigi taring. Urmmm.. Sebenarnya email & YM aku dah dekat 1 bulan tak boleh buka. Aku rasa aku masih belum hilang ingatan, masih belum terencat akal dan masih ingat kata laluan untuk email aku. So, kenapa aku tak boleh nak log in semua itu? Nasib baik Facebook boleh nak log in. Kalau tak, memang aku dah menghanjing.

Apa yang pasti, YM aku ada orang yang guna. Tapi bila aku try YM dengan makhluk durjana tu. Boleh dia wat bodoh.Mula-mula dia layan. Then diam tanpa khabar berita. Sakit hati dowh. Aku rasa nak bagi penyepak saiz 45 kat dia. Selagi boleh sabar aku akan sabar. 



P/s- Aku sayang dengan YM & Email tu.. Yang ni baru betul " Patah tak tumbuh, hilang tak ada peganti"

...Cerita Tamat...

2 comments:

ezzu said...

sabor je lh...

Aman Ibrahim said...

try la secure balik, change password and verify balik..