Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

16 December 2011

FB Berwajah Baru..

...Cerita Mula..

Hye all.. selamat malam.. Tadi aku godek-godek FB aku.. Tiba-tiba secara tak sengaja KLIK butang "Get Timeline" Kurang beberapa saat.. Semua bertukar.. Pelik bin ajaib aku rasa.. Nak kata aku ni  jakon sangat. Tak da lah jakon.. Tiba-tiba keluar binatang pelik kat wall FB aku.. Then.. Edit punya edit.. Ni dia hasil dia..


Tengok tu.. FB pon dah macam blog Prince Hairi Aks.. Ambil masa 10 minit untuk explore binatang ni.. Alhamdulillah.. Semua dah okay sekarang..


Ni lagi pelik bin ajaib...

P/s- Aku dah tukar kepada FB Time Line.. So, korang bila lagi.. Kiranya aku orang yang terawal tukar benda ni.. :)

...Cerita Tamat...


8 comments:

Silent Thinker said...

Ahaaa..FB timeline BEST..boleh tgk segala update yg kite buat....

Illyani Ismail said...

sign up nak dapatkan time line dah dua minggu baru semalam ada button get timeline..

so klik je la.. haha best la jugak...

HairiAks said...

Silent Thinker.
Betul tu.. mmg best..

HairiAks said...

Illyani..
betul2..

Anonymous said...

fb timeline uh memang permanent ea ?

HairiAks said...

Yap.. mmg pment.. tp x tau lah leh tkr bntuk asal ke x.. :)

Aida Azryn said...

owhhhhhhhhhhh.. patut la ritu kata facebook takleh buka kejap an? haha.. yang baru punya nampak serabut sikit kan? tapi syiok tengok layout dah macam blog la pulak kan. siap boleh wat header besar gedabak lagi? lol

ezzu said...

best ke guna fb timeline nie...ezzu xnk guna ekpun sebab tu tanye best ke x..hehehe