Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

07 June 2012

Akhirnya Posting

...Cerita Mula..

Alhamdulillah.. Setelah sekian lama menunggu untuk dipostingkan.. Akhirnya posting juga aku... Ekceli dekat 1 tahun aku tunggu posting.. Aku habis study bulan Mei 2011. Dapat posting  23 Mei 2012. Dekat satu tahun tu. Kalau tanam padi dah tiga kali tuai.

Okay sepanjang satu tahun.. Macam-macam kerja aku buat... Buat marketing program PJJ, Kaunselor program kat Melaka untuk part time study.. Dan akhir sekali menyahut cabaran guru interim.. serious.. dekat 4 bulan aku interim kat SMK Tunku Besar, Tampin.

Paling tak boleh blah.. Jadi warden asrama.. Mula-mula memang tak seronok jadi warden.. sebab aku tak pernah stay asrama.. Bila dah lama kat sini.. memang seronok.. Aku dapat belajar macam mana kehidupan kat asrama...


Okay... Aku.. Lala & Marziana.. Ini masa taklimat profesionalisme dan majlis penyerahan surat penempatan pegawai perkhidmatan pendidikan siswazah (PPPS) DG41 yang diadakan di Dewan Theatrette Wisma Negeri, Seremban. Akhirnya dapat Posting sekolah yang sama juga... Syok wei...

P/s- Sekarang aku dah bergelar seorang pendidik.. Rasa macam tak caya pon ada.. Sebab aku tak pernah terfikir pon semua ini.. My student pangil aku Cikgu Zu... Nak terkeluar bulu ketiak aku dengar... :P

...Cerita Tamat...

2 comments:

dee said...

hahahaha cikgu sangat! :p

Anonymous said...

cheap michael kors awdqnr ysrhxv michael kors outlet pxyuvo kkkmgn michael kors outlet online dxoijn http://www.2013tiffanyoutlet.com
sac louis vuitton ohoqhq louis vuitton sac uicfnk sac louis vuitton lrrdxy http://www.2013isabelmarantenligne.net