Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

22 March 2011

Aku Busy Nak Gila

...Cerita Mula...

Hey all, ekceli lama bangat  aku tak berbelog. Rindu dengan korang semua. Rindu setengah mati dengan korang. Nasib baik aku tak mati dowh. Aku rindu nak bace entry terbaru korang semua. Tapi kan... Masa memang cemburu dengan aku. Bila dah free nanti, Insya Allah aku explore korang nye blog. Thanks dekat korang yang tak jemu bace entry aku.

Kalau korang nak tahu, aku ingat cuti ni boleh lah online 24 jam. Tapi tak boleh lah pulak. Tak habis habis nak siapkan ABM, RPH , dengan cari bahan untuk class tambahan untuk student SPM. Then aku kena study sebelum ajar budak budak. Korang tahu je lah, budak budak sekarang ni pandai dia lain macam. Aku pon tak tahu apa yang dia orang makan sampai bijak nak mampos. Mesti mama dia orang bagi minum susu enfagrow A+ kan.

Kadang kadang soalan dia orang memang pelik. Lagi pelik dari program PELIK TAPI BENAR. Aku rasa macm nak kena kencing manis dengan soalan sengal vs merapu dia orang. Urmmm.. Program cuti sekolah aku? Hahaha.. Memang meriah sangat, cuci mata di Port Dickson 2 hari 1 malam, Trip Perlis 3 hari 2 malam.

Esok result SPM keluar palak. Harap harap ada yang dapat 10A+. Esok juga masa untuk aku membusykan diri kat sekolah untuk mengskodeng result student.. Wakakaka...

...Cerita Tamat...

4 comments:

AiDa AzRyN said...

wah trip kat perlis eh?:P

mye said...

slamat mndidik ank bangsa..
haha..

adek_nan said...

heri~ jom skodeng markah bdk-bdk.. uwekkkkkkkkkkk aku x hingin... hik3

diana said...

lama tak singgah sini..
sejak dashboard problem..
kamu pun..buat2 tak nampak je kat akak ni..kan???