Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

27 March 2011

Artis Malaysia Paling Seksi!!!

...Cerita Mula...

Hye all, pagi ni aku sempat baca Metro Ahad. Tajuk muka depan  sangat tertarik dan menarik. PALING SEKSI. Aku ingatkan apa yang seksi sangat. Baca lah bawah sikit. " Pelakon kontroversi, Fasha Sandha dan janda 'meletup', Rozita Che Wan menduduki dua tempat teratas '5 ARTIS PALING SEKSI' berdasarkan undian pembaca Metro Ahad dan Harian Metro menerusi laman web MyMetro.


Hahaha.. Seksi tak? Tepuk dada tanya selera. 


Wow.. Ini lagi seksi kan.Dengan baju merah menyala. Memang meletop. Kalah Tsunami kat Jepun.

P/s- Tahniah kepada Fasha dengan Rozita yang mendapat undian tertinggi. Kepada artis yang lain jangan makan hati dengan keseksian yang dimiliki dua artis ni. Teruja uncle kat luar tengok mak cik dua orang ni. Hahaha..

...Cerita Tamat...

3 comments:

Adha said...

ishhh sabor je la..bila la diorang nak blajo tutup nasi pakai tudung saji ekk hehe..

Entri Segar: Mentaliti Made In China

diana said...

apa paedahnye entah la..
yang dah jadi sijanda pun tak puas2 lagi nak tunjuk nasik lemak kat orang..ada laki dulu tak habis tunjuk ka???

peaNut said...

amboi amboi amboi...seronok jek bunyi prince bercerita pasal artis seksi ye...huhu