Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

01 April 2011

Selamat Tinggal En. Malware

...Cerita Mula...

Hye all, ekceli sebelum ni aku pernah tertekan dengan Encik Malware yang buat serang hendap dekat my blog. Bila buka guna google chrome, sure binatang merah tu keluar.  Sekarang semua dah okie. Kalau korang nak tahu, tetiba aku rajin sangat nak explore blog kawan kawan. Then terbaca satu blog. Entry pasal Malware. Lepas aku baca entry tu,  terus aku delete blog list. Ternyata memang berkesan.


Lepas ni kalau buka blog aku. Dah tak keluar lagi binatang ni. Hidup ceria tanpa Encik Malware yang super duper sengal ni.

P/s- Kesian dekat my blog yang diserang Malware & terabai ni.

...Cerita Tamat...

12 comments:

♥ Ana Joe ♥ said...

hah..penah gak kena kt blog ana...dlete bloglist terus okeyh...bahaye gak kdg2 buat bloglist org2 nih.

HairiAks said...

Hahaha.. tau x pa.. lpas ni kena hati2 lagi.. :)

shida saje said...

huhu saya pon penah kena menatang tu tp now da clean slpas buang bloglist sya..time kne tu mmg asik kne warning jer..hampeh!

^_^

cik nurussalwa said...

malware sgt jahat..
suke nak serang2 orang.
ih3

HairiAks said...

shida.. tau tak pa.. kesian kat kawan2 nk x boleh nak masuk.. bila dh okie.. bru ramai nk msuk.. :)

HairiAks said...

Salwa..
bkn stakat jahat.. dia buat lappy slow tahap badak berendam... wakakakak

ezzu said...

nasib baik blum kenas lgi lh setakat nie....hrp2 x kena...hehe

cunndaa said...

tengs for d sharing...
cunndaa xleh buka blog sorang tu sbb ade malware...laptop terus off sndri..
bila cunndaa jejak die balik..alamak lg skali kena....

HairiAks said...

ezzu..
Byk2 lah bdoa spya x kena ngan minatang pelik ni.. hahahah

HairiAks said...

buka pkai apa tu? google chrome ker? biasanya kalau x boleh gne yg tu.. pkai lah mozzila or opera..

AiDa AzRyN said...

owh da ok?tahniah! :P

adek_nan said...

aku tau ko buang guna apa hairi... mesti guna teknik melaha ko kan... kih3