Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

12 April 2011

Wedding My Sister Part 2

...Cerita Mula...

Hye all, yang ini pic untuk malam berinai pulak. Masa malam berinai ada buat pertandingan karaoke, nasyid & dangdut dong.. Meriah gila rumah aku.. So, korang layan je lah pic ni.. Kalau pic kecik sangat. korang klik je kat pic tu. Konpom jadi besar gedabak. Kalau tak caya, try klik..


Pakaian tradisi Negeri 9.. Yang kat kepala tu sangat barat.. Kalau korang perasan... macam nak senget kepala akak aku bawa binatang tu...


Prince with saudara mara.. Yang ni jer ada time nak bergambar.. 



My Kazen.. Tak pasal pasal  budak ni kena jadi pengapit.. Kawin lambat lah korang dua.. Padan muka.. Hahaha..

...Cerita Tamat...

2 comments:

AiDa AzRyN said...

selamat pengantin baru akak! :DDD

diana said...

menatang kat kepala tu namanye apa??