Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

27 February 2011

Ada En. Zuhairi @ HairiAks Kisah?

…Cerita Mula…

Hye all, aku terbaca satu komen, komen dari orang yang memang sangat sakit hati vs makan hati dengan aku. Biasa lah, agaknya aku pernah tolak cinta dia kot. ( mood perasan). Boleh dia mengutuk aku depan depan. Rasa nak bagi penyepak saiz 56 jer. Cik Puaka cakap dia dah bosan bace blog aku. Dia dah tak minat nak baca. So, kalau dah tak minat. Sila keluar secara sopan satun dari sini. Suka hati aku lah nak menulis untuk siapa. Do i care? Aku harap korang jangan nak bosan bace blog aku yer. Yer lah, setiap kali update mesti nak cerita pasal sekolah? Kalau tak cerita pasal sekolah, sure pasal student, kalau tak student.. konpom pasal cikgu & tukang kebun kat sekolah. 

Aku nak tanya korang semua, kalau aku tak tulis pasal sekolah. Aku nak tulis pasal apa? Pasal berita dunia? Pasal cik puaka? Or nak cerita jiran sebelah rumah aku. Macam tak berkembang pulak minda kan? Boleh trauma dowh. Kalau lah masih stay dekat Tg. Malim sure aku cerita aksi sengal budak rumah aku. Siap publish gambar lagi. Hahaha.  

Oppss.. Ekceli aku nak cerita yang aku berusaha dan terus berusaha untuk menyiapkan soalan ujian formatif 1. Kalau sebelum ni copy paste dari intenet. Tapi, aku kena perah kepala otak ni supaya boleh menyiapkan soalan ujian. Untuk ujian formatif 1, tak ada copy paste pon. Semua atas usaha sendiri. “USAHA TANGGA BEJALAN” OMG..OMG..  Silap dowh “USAHA TANGGA KEJAYAAN”. Betul ker? Kalau tak betul, boleh tak tolong betul kan? Ngee..


Dulu... Boleh pacakan rambut setinggi KLCC... 


Sekarang.. Semuanya dah berubah.. Rambut, bapakan skema kan.. Urmm..

P/s- Korang ada cadangan tak? Cadangan untuk merawat blog kesayangan aku. Ramai dah bosan bace entry aku.  Aku nak nagis jap... urmmm.... Puas dah...

...Cerita Tamat...

4 comments:

akuekah said...

haha...
jdi dri sndiri sdaa..
tulis ja apa yg ko rsa nak tulis..
sbab tu laa yg buat satu satu ntry tue lbih mnarik...(:
btw...nice bLOg..(:

mye said...

stiap org da pndangan msing2..huhu..
tulis r slagi blh tulis di dlm blog nie dengan niat utk brkongsi ilmu n mnambahkn pngetahuan..
huhu

LuMos mAXimA said...

my laling hary, jgn pk sgt psl org..pk diri sndri..ok wat entry psl sekolah cz kita mmg berada dlm situasi e2~ ceria2 slalo0..

atiEy_[azHa] said...

aku dah lama follow blog ni . tapi tu lah , tengok dashboard takde pun keluar kalau blog ni ada wat entri baru . hehe . takpe , slow-slow . bila tak buzy nanti apa kata blogwalking again . hehe