Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

25 February 2011

Seronok Bila Jadi Cikgu?


…Cerita Mula…

Hye all, Assalamualaikum. Lama juga prince tidak berblog. Macam mana nak berbelog kalau 24jam busy. Hari hari mesti ada kerja nak buat. RPH ( Rancangan Pengajaran Harian) vs ABM ( Alat Bantu Mengajar). Setiap hari kena update benda ni. Sehinggakan terabai my lovely blog.

Hari sabtu minggu lepas sekolah ganti pulak. Tapi, Sekolah buat sambutan Maulidur Rasul. Sangat meriah. Sangat teruja dengan student sekarang. Berpuluh sepanduk dipertandingkan. Masa ni aku jadi hakim untuk perbarisan. Paling lucu bila budak ni lalu depan aku. Sure dia orang salawat sekuat alam.  

Dengan harapan dia orang semua boleh menang perbarisan. Dari segi pakaian pulak. Memang meriah. Macam macam colour dowh. Sesuai dengan tema  sambutan Maulidur Rasul “ 1 Malaysia 1 Ummah”. So, korang layan lah pic kat bawah ni.


Prince with adik adik Pendidikan Khas. Belah kiri tu Cikgu Sahar & Cikgu Sabariah.. 


Dengan student 5 ICT.. Teruja tengok kain rentang dia orang. Sangat kreatif..


Sempat snap pic dengan student 5 Sains.. Cuba tengok yang paling belakang tu.. dah macam student pulak.. Cute kan? ( Mood Perasan tahap dewa) hahahaha...

...Cerita Tamat...

3 comments:

@reltzsensei said...

hahaha...ijau seh!!!gerek!!!

AiDa AzRyN said...

hehe.. hamboi cikguuuu.. :P

mye said...

wah3..
msti cegu prince rmai pmnat kat skola an..
haha