Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

07 February 2011

Hari Pertama Di SMKBJ

...Cerita Mula....

Hye all, akhirnya masa yang dinanti dah tiba. Hari pertama aku kat sekolah. Aku nak kongsi cerita dengan korang semua. Lalat belum terbang aku dah gi sekolah. 1st time rambut aku tak pacak macam gi kuliah. kalau korang tengok lah, mesti berguling guling gelakan aku. Hodoh dowh.. Urmmm.. Perjalanan  lebih kurang 5 minit dari rumah. Kalau korang nak tahu, macam macam aku buat hari ni. Pagi lagi dah dapat slip untuk ganti class.

Class pertama aku masuk 4 ICT. Masa ni bermulalah sesi kenal mengenal. Memang best class ni. Ada student yang hyper aktif & ada yang pasif. Then, aku explore kawasan sekolah. Yang pasti aku sempat beramah mesra dengan staf yang ada kat sekolah tu. Jumpa tukang kebun, kerani, uncle  library.


 Petang tadi ada meeting untuk SSK. So, tepaksa lah join sekali. Lebih kurang jam 4 baru habis meeting. Esok, aku terlibat  AJK merentas desa daerah Tampin. So,wish me good luck untuk esok. Hahaha..

P/s- Nanti aku uploadkan pic terkini kat sekolah. Sure korang gelakan rambut terkini Prince HairiAks.. ~lol~

...Cerita Tamat...



5 comments:

Silent Thinker said...

tak sabar mahu tgk gambar2 itu

HairiAks said...

Jiha.
wait & see okie.. sabar itu sparuh dari iman.. ngee..

Lelaki Ini said...

cepat2!
mau tgk rambut!
nak bantai gelak!

@reltzsensei said...

cikgu skema seh...hk3..

LuMos mAXimA said...

sme plak xtvt merentas desa ek? Lyn sabtu ni~