Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

17 February 2011

Apa Salah Aku

...Cerita Mula...

Hye all, aku nak tanya dengan korang semua. Susah sangat ke nak faham dengan aku ni? Kadang kadang aku rasa pelik sangat. Nape orang susah sangat nak faham dengan aku.Aku tahu, aku suka emo tak pasal pasal, suka meroyan tak tentu pasal. Mustahil aku nak mengila tak pasal pasal, kalau tak da sebab kan? 


Ekceli, aku marah dengan someone. Siapa dia korang tak perlu tahu. Aku dah malas nak amik tahu. Apa nak jadi. Jadi lah. Kenapa suka sangat bagi alasan. Bila aku online, sure dia offline. kononnya nak invisible kat aku lah. kalau dengan orang lain tu. Suka sangat dia melayan. Geram dowh.. Rasa nak bagi penumbuk saiz 46 jer. Cerita atas tu, memang tak ada kena mengena dengan emo aku. lol...

P/s- Satu persatu rahsia akan aku bongkar. Wait & see.. Jangan sampai Prince hilang sabar. Mulut memang manis macam gula tapi.. Lu pikir lah sendiri.. rambut sama merah.. Hati macam batu.. Ngee..

...Cerita Tamat...

6 comments:

Yana Houry said...

ala..janganla sedih2..best la camtu..sabar ek..

Lelaki Ini said...

errmmm..
biasala tue!
umar juga alami bnde yg sama!

cik sue ;) said...

pesal lak ni.. xsbr nk tggu rhsia bocor..hehhee

cik.shabah said...

cool beb ;)

adek_nan said...

hahaha... inilah hairi yg aku kenal.. adoi2,,,, sabar yer haeri.. kakakakaka

mye said...

sabar jewla..
base r mnusia rmbut jew htam tp hati len2..
huhu