Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

20 April 2010

1 Pergi, 5 menanti..

...Cerita Mula...

Akhirnya habis juga 1 paper. Sistem Undang-undang Malaysia. Rasanya paper ni yang buatkan aku hampir gila, sepanjang 3 tahun dekat sini, belum pernah lagi aku tidak dapat sebarang tip untuk exam. Tapi untuk paper ni.. aku x dapat tip langsung.. Memang susah nak baca kes, fakta kes, nak hafal kes.. kalau 1 atau 2 x kisah.. Tapi  berpuluh2...

Akhirnya berjaya juga aku jawab, walaupun aku boleh jawab tapi x berani nak target sangat. takut target x tercapai. Semua yang baca keluar.. berjaya aku muntahkan.. Tq, kepada kawan-kawan yang banyak banyak bantu bagi nota... Adnan ( Sejarah), Pija, Azmin, Ikhwan... dan semua lah.. Tq All...


Satu paper dah habis.. sekarang tinggal lagi 5..huhu..esok lagi satu paper.. doakan Hairi dapat jawab ye... 

...Cerita Tamat...

9 comments:

afzainizam said...

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

yup di doa kan moga dapat score dengan cemerlang......

Hizami Rahim said...

wallaweh.
dah abis satu paper.
aku tak start lagi.
khamis ni~

HairiAks said...

Afzainizam-
Haha...TQ..
Dah ziarah dah u punya blog..

HairiAks said...

Hizami-
he3..
x pa teruskan usaha anda..
Gd luck untuk Khamis ni..

dato shafei said...
This comment has been removed by the author.
@reltzsensei said...

wa...i nyer sok baru nk start...ntah apela uncle isu2 serantau tu bg soklan ek????heheh

HairiAks said...

Ril...
X pa.. soalan kita dah tahu.. tinggal nk muntahkan je..huhu... tp x tau lah apa yg i nak mencarut esok.. harap2 dpt lah jawab..

NoonA ain said...

wei study la.sempat lg berblog2..

HairiAks said...

Ala..relax lah.. stdy2.. skrg time rest..so... main blog lah..huhu