Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

08 April 2010

Shopping Tak Ingat Dunia!!

...Cerita Mula...

Lalat belum terbang lagi aku dengan Ikhwan dah keluar pergi Rawang..
Ni pon terpaksa untuk beli baju dinner Anugerah Dekan FPE untuk malam ni..
Tema  "ARABIAN NIGHT" dan Dinner AT45 jumaat malam "GLAM NIGHT"
Tapi semua hancur.. aku tak sempat ambil Anugerah ni.. apa tidaknya sampai rumah pon dah lewat.
Ini semua gara-gara Shopping tak ingat dunia...

Yang pasti malam besok aku mesti pergi untuk AT45 punya..
Mula-mula ingat nak pergi rawang je... bila sampai Rawang semua tak berkenan..
Berpuluh-puluh kedai pergi..Tapi semua macam baju orang tua..
So, aku buat keputusan pergi KL.. Jom gi KL.. ho3.. gila betul...
Walaupun aku sesat bagat nak pergi KLCC.. Lepas gi KLCC kami gi Pavillion & Time Square..
Best sangat pergi cuci mata.. Tapi x pa.. yang penting puas... semua ada dekat situ.. mak dengan ayah je x da... 

( sempat lagi snap2 gambar.. hahaha... yang ni pic dekat KLCC)

(Shopping punya shopping nampak pulak shoes Paul Smith dekat KLCC.. berkenan dekat hati...  aku & Ikhwan pon beli.. Wen amik colour Coklat aku colour Hijau.. ok lah tu.. Harga dia sama je.. Harga rahsia.. takut U all cakap Aku menunjuk lak nanti.. hahaha... klu nak tahu sangat pergi tengok sendiri ye.. 

( Aku nak boria dengan Wen malam besok.. huhu..)

Untuk baju aku beli dua pasang, 1 colour hitam, satu lagi colour biru.. yang tu x leh masuk blog lagi.. rahsia..
yang penting esok aku dengan Ikhwan jadi "TWIN" kasut sama.. baju aku dengan dia sama, bezanya cuma kat bahagian kepala je.. corak dia lain sikit.. tapi colour sama.. hoho..

Ni time makan pulak, makan kat MCD..
Wen Makan Burger QP aku makan Ayam MCD..
macam biasa lah, dia makan sikit je.. selebihnya aku sapu..huhuhu...
Nafsu makan sudah bergelora...
Sampai rumah lebih kurang jam 9malam..
Penat sangat-sangat seharian shopping tak ingat dunia... lala..

...Cerita Tamat...

5 comments:

FAizal@DeboT said...

wah!! sakan bershoping kau. all out nie psediaan utk dinner.. i like.. mesti vouge la nie nati.. klu dekat aku make over free jer utk korg..huhuh.. tp malangnye jauh..huhu

HairiAks said...

hahaha... x da lah Vogue sgt.. biasa2 je..Tu lah, klu ko dok dkt2 sini.. mmg KOMPOM aku suruh ko tlg make ovr kan..hehe.. yg pnting niat dah ada ok lah tu.. huhu

Hizami Li said...

ahha.
sempat lagik.
kan dah melepas arabian nite.
apa susah, pakai kopiah, pakai serban, jubah.
tasbih jgn lupe jugak.
ahha~
xpe la.
mlm ni boleh melaram ramlah ram habis habisan~

@reltzsensei said...

ewah2...shopping gle sei....last2 xdpt gi arabian night..hahaha...xpew2...yg pnting heppy!!!!

HairiAks said...

Tu lah.. kesian kan.. x dpt join arabian night... tapi x pa lah..sem dpn ada lagi..huhu...