Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

25 April 2010

Panggilan Misteri!!!

...Cerita Mula...

Ho3.. memang seronok dapat panggilan "MISTERI".. Lebih kurang jam 3.30 petang waktu Malaysia Barat dan jam 4.50 petang  waktu Indonesia Timur, aku mendapat berita yang sangat gembira.. Tahniah!! En. Zuhairi anda  merupakan pelanggan yang bertuah. Syarikat kami telah bersetuju memberi anda hadiah misteri  cabutan bertuah semperna ulang tahun Celcom. Anda dijemput hadir untuk majilis tersebut yang akan diadakan di PWTC pada 2-3 Mei 2010. Hadiah Utama merupakan sebuah kereta BMW 7 Series..dan anda merupakan pemenang utama untuk cabutan bertuah tersebut. Haha.. U All.. Tuah ayam nampak dekat kaki, tapi tuah Prince Hairi sape yang tahu.. tak pasal-pasal dapat kereta Free..  Mama, Papa, Wan, Atok, Tok Wan, Opah, & Neighbour2... Aku memang kereta.. Ho3..



Ho3 sungguh tertarik, menarik kau memang debom... BMW 7 Series yang aku menang tu... lepas ni boleh jalan-jalan dengan kereta baru... seronoknya...

1, 2, 3, 4 ,5, 6, aku nak gelak sambil tergolek, terlentang, kuak kupu-kupu, kuak lentang  dengan Lady Gaga ni.. haha.. tak da maknanya aku dapat kereta.. sebenarnya nak cerita pasal aku diganggu oleh  makhluk durjana yang tak reti bahasa ni.. walaupun aku tak pandai cakap siam atau bahasa Tagalok tapi ramai pulak yang nak call aku kan.. Minggu ni je aku dapt lebih 10 panggilan Misteri.. bukan panggilan dapat hadiah.. tapi panggilan berhantu.. tak ada orang yang bercakap..

Geram!!! no dari dalam negara sehingga luar negara.. paling aku benci kalau yang Private no. macam sial je.. macam saja-saja nak kenakan aku..  kalau aku tahu siapa manusia tu, memang aku sunat dia sekali lagi. Yang lagi 3 no tu dari luar negara, aku x sure lah pulak dari Indonesia, Singapore, China, Kemboja, Vietnam, Nepal Or Us.. Ada yang 14 digit, ada yang 7 digit, ada yang 13 digit. 

P/s- Kepada orang yang call aku tu.. tolong lah.. jangan nak gangu hidup aku lagi.. penat nak melayan orang yang macam ni.. kalau ye pon minat dengan aku... ym je... aku bg email ni... hairiaks@yahoo.com
lepas ni YM lah sampai x terlarat Ym.. Tapi tolong jangan kacau pakai Hp k... Insya Allah aku akan balas YM or email anda...

...Cerita Tamat...

6 comments:

@reltzsensei said...

alahai berdiri bulu rome igt u mng kete btol2!!!sekalinyer x...klu x leh r kiter berfoye2 kt tg.malim ni ngn kete u yg vouge tu...hak3...

HairiAks said...

Haha.. harap2 lah angan2 i jadi kenyataan..huhu.. klu menang keta bkn setakat b'poya dkt Tg Malim..Tapi... KL? Ipoh? JB? smua bleh.. lpas tu kte dpt status.. Super duper Vogue..huhu..

MiE sMiLe said...

erm... 1st baca ingat betol la dapat eta..boleh la ak tumpang sekaki kalu x 1 badan pun.....
ramai peminat kau ea hairi.xsangka yea...erm...

HairiAks said...

x pa mie... saja2 nak bagi hot skit blog ni... nk buat satu perubahan.. klu dpt keta tu.. bkn kaki je... jari jemari pon bleh msuk... hu3

~ thalhazlin ~ said...

wah. first entry cam kagum menang kete bmw tuh, rupanya panggilan palsu ek. bagsulah. jangan di tipu sudah. hihi

Daniel said...

Cis.. kena tipu lagi.. ingatkan betul2 menang kereta.. But, Rie memang penulis yg pandai main dengan ayat2.. boleh jadi penulis yg hebat..

Teruskan menulis ya..