Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

30 April 2010

Happy sehingga menggigit kuku!!!

...Cerita Mula...



Ho3.. seronok!!! terlepas dari azab siksaan yang ditanggung selama ni.. bukan siksaan kubur..  tapi ni siksaan Bisnes Law.. paper ni jadikan  aku  seorang penghafal yang berjaya. paper yang perlu dihafal bulat-bulat. nama orang x boleh tinggal 1 ketul pon.. Akhirnya selesai.. Aku paling benci menghafal.. sebab bukan jiwa aku nak menghafal ni.. aku lebih suka dengan soalan yang banyak KBKK.. Ho3.. 2jam 30 minit. Digunakan sebaik mungkin untuk menjawab. Peh.. ayat skema aku guna ni... oh.. tidak... 


Selesai part 1, Awas!! untuk part 2 lebih kepada emosi.. Ingat  ko sorang je x da mood? mood aku ko x kira ye.. kali ni aku gadoh manja dengan dengan sekor monyet dekat Zoo yang masih terlepas..ho3.. Kenapa dia selalu ganggu hidup aku.. dalam sehari, kalau x call, YM, kalau x ym mesej dekat Hp or FB.. kalau 1-2 boleh dimaafkan.. tapi berpuluh.. PONEK DEN NAK MELAYAN DIO... ha.. kan dah keluar bahasa ibunda aku...

Aku suka dia mesej & semua tu, tapi.. faham-faham lah.. time Final Exam kan..? Girl friend  aku pon tahu cara aku macam mana. 2 minggu sebelum exam aku x suka diganggu. kalau dia boleh terima.. ni kan dia.. aduh.. Kepada monyet tu.. harap-harap faham ye.. 

P/s- Istilah monyet ni.. bukan aku yang suka-suka nak bagi.. yang ni atas permintaan si dia.. ada sejarah dia.. tapi biarlah aku dengan dia yang tahu.. bagi masa 48jam untuk kembalikan mood aku.. huhu..

...Cerita Tamat...

6 comments:

Hizami Rahim said...

jeng jeng jeng.
siapakah?
hohO~

Hizami Rahim said...

jeng jeng jeng.
siapakah?
hohO~

HairiAks said...

haha.. manusia yang bertopengkan monyet..
ho3..

@reltzsensei said...

hik3..sapo la yo monyet tu???xdapek den nk nolong...ngee...pasni i ckp jawe lak ek...hik3...

HairiAks said...

Ril...
Malas nak cakap..
kot cakap nanti.. gemapk 1 dunia..
ho3...

Daniel said...

Agak2nya siapa lah monyet yang bertuah tu...
teringin juga mau lihat..
mesti cute kan..
ho3..