Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

26 September 2010

Lebih 100 Orang Hadir


...Cerita Mula...

Salam semua, dua hari tidak berblog. Sangat busy. Sekarang baru free sedikit. Oklah, berbalik pada rumah terbuka aku  kemarin. Lebih 100 Orang yang datang. Sampai tak cukup kaki & tangan nak layan. Sambutan yang sangat luar biasa dari tahun lepas. Selamat makanan cukup. Semua tetamu yang hadir dapat makan.So  tengok je lah pic kat bawah ni.. Kalau u all nak tahu, Banyak gambar yang belum ambil dari kawan kawan. Aku sangat busy melayan tetamu masa tu.



Tetamu kelompok pertama yang hadir.. U all ingat PTPTN je ada kelompok pertama & kedua.. Open House aku pon buat macam tu... ngee..




Oit mak cik.. Apa u all buat 3 orang ni.. Ngumpat ek.. Hik3.. kesian kat dia orang kena dok atas tangga. Ye lah ruang dah tak cukup.. Tangga pon tangga lah.. Janji makan kan..


Sempat bergambar bersama tetamu yang nak balik..


Malam pon ada lagi yang datang... Sangat penat melayan tetamu..

Munu Open House:
Bihun Sup
Sambal Merah
Ketupat Palas
Nasi Impit
Rendang Ayam
Kuih Raya Aneka Pilihan
Kek Coklat
Kek Lapis Sarawak
Air Sarsi
Air Sirap

    Thanks kepada semua yang hadir. Sayang kat u all semua. 

    ...Cerita Tamat.

    14 comments:

    ezzu said...

    bleh tahan lh rmai yg dtg....
    mesti meriah kn..hehehe

    Danial Ikhwan Jaafar said...

    wah, ramainye orang!! mesti penat tidur terjungkang hahahaha

    AiDa AzRyN said...

    Wah.. sodap2... rugi aida x p... :P

    mR.sYaH said...

    mesti letihkn.. tp xpelhkn berbaloi..

    Lelaki Ini said...

    sgt2 besh!!!!

    HairiAks said...

    ezzu..
    Mmg meriah.. best sgt2..

    HairiAks said...

    Danial..
    Bukan setakat terjungkang.. Tapi siap ada sound effect lg... Ngee..

    HairiAks said...

    Aida..
    mmg sodap.. klu aida ada lg best.. msti meriah kan..

    HairiAks said...

    Syah..
    bkn stakat letih.. capet yg amat... LoL...

    HairiAks said...

    Lelaki..
    mmg best..

    Anonymous said...

    Condivido pienamente il suo punto di vista. Penso che questo sia una buona idea. Pienamente d'accordo con lei.
    E 'vero! Ottima idea, condivido.

    ezzaFarEezaShahRizaL said...

    tq beb..thn dpn bt lg..(mcm la ade kt cni lg,,huhu)~

    lady XOXO said...

    ramainyer datang umah PRINCE.. cam dato dah.. ahahhaa.. rugi ar XO tak p..wakakka.. mai ar kirim kat XO

    sweetie2010.blogspot said...

    Salam Prince,

    Ramainya tetamu yang datang. Makanan yang disediakan sedap pulak tu...Kak Sweetie nak ketupat Palas ngan kek lapis serawak tu...