Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

27 September 2010

Seronoknya Main Salji

...Cerita Mula...

Aduh... Kalau u all nak tau. tiba tiba je salji turun kat Tanjong Malim. Memang teruja aku tengok. Macam tak caya je aku. Aku ingat salji tipu.. Tapi memang betul tipu. Aku tertipu. Hik3... Ok lah, sebenarnya seharian hujan kat sini. Nak keluar rumah pon tak boleh. Dipendekan cerita, aku terkurung dalam hujan. Tak boleh balik rumah.

Mmmm.. terpaksalah tidur rumah kawan. Esok sebelum subuh kena balik rumah. Esok class dari jam 8-7 malam. Urmmm..

P/s- Jom kita main hujan. Memang seronok. Sape yang nak join silakan. SMS JOIN hantar ke 33568. 

...Cerita Tamat...

6 comments:

Danial Ikhwan Jaafar said...

cait, ingatkan betul2 main salji kat Australia ke, New Zealand ke. haha

diana said...

hujan2 ni paling syok beselimut la..
lagi satu makan megi..
peghhhh!lepas makn megi tu,tolak pinggan
ke tepi tarik semula selimut...

Nsyzwni said...

gagagagag ~ bole lak tulis tajuk main salji :P

sweetie2010.blogspot said...

hehehe...ingatkan main salji kat mana..rasanya lum lagi musim salji baru nak musim luruh weh....

AiDa AzRyN said...

Fuh~ lau salji turun btol.. skrg jugak aida p tanjung malim.. semata-mata nak main salji.. :P

@reltzsensei said...

lor..camtu kiter dok kt same negare r ek..hik3..tp ne dew salji???tipu...huhuhu