Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

19 September 2010

Sedinya Bila Berpisah...

..Cerita Mula...
 
Mmmm... Hampir 3 minggu aku bercuti. Akhirnya, selamat sampai dekat UPSI. Memang sedih meninggalkan family dekat kampung. Lepas ni aku kena makan dekat kedai, basuh baju sendiri, kemas bilik, lipat baju... Semuanya sendiri.. Tak da orang yang nak buatkan... Mmmm...

Kalau u all nak tahu, time balik kg. aku cuma bawa 2 beg. Bila balik UPSI hampir 7 beg aku bawa balik. Baju raya dekat nak 2 beg.. Kuih raya untuk open house & untuk SI DIA dekat 2 beg... Barang barang lain yang beli kat Melaka & N.9 lagi.. Memang banyak.. Tapi selamat my sis tak bising bising.. Keta dia penuh dengan barang aku je.. Hik3


P/s- Thanks my sis yang hantar balik... Lepas ni aku akan terjah blog kawan-kawan.. Rindu dgn u all semua...

...Cerita Tamat...

8 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha smpai 7 beg
mcm nk tnggal stahun tros dh tuh ;D

diana said...

dah kasi hint nak pakai kereta sendiri balik raya
tahun depan kot...

hamzah ian said...

pergh..

Azmi said...

hahak...
nasib tak berbakul2

senandung semalam said...

7 beg...
mak aih...
laen kali 10 beg plak...
hehehhehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haishhh, selamat pulang kembali ye dan menjalankan aktivitas seperti biasanya:)

iQa~ said...

gila kagum aku..7 beg???

beg aku 1/2 je...boleh????hik3~

AiDa AzRyN said...

Fuyooooooooooo~

7 beg??oh my~ :P