Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

12 September 2010

Raya Tak Ingat Dunia...

...Cerita Mula...

Salam semua, sekejap sudah raya ke-3. Seperti biasa aku beraya rumah saudara mara, jiran tetangga. Kalau u all nak tahu. Today aku kena cirit. Bila bangun dari tidur terus ke toilet. Bila datang rumah orang terus kejarkan toilet. Ohhh... Sungguh merana... Sungguh menderita....

So, aku mau pesan dekat u all semua. Jangan makan benda yang pelik pelik...Jangan minum air gas banyak... Jangan jadi macam aku... Tersiksa jiwa dan raga bila kena macam ni.. Nak raya pon tak selesa...



...Cerita Tamat...

5 comments:

AiDa AzRyN said...

Peewit... kim salam kat guy yang pakai baju melayu kale oren 2.. ngee~ ;P

Pencacai Alim said...

gua sib baik ingat dunia lagi..hakhak

KERDILDESA said...

salam ..
sama la kita . pagi raya je dah sakit perot sebab makan bnyak sangt .
hahaah..
ader pulak air gas ! nyam nyammm!

JOM SINGGAH MY BLOG . JGN LUPA TINGGALKAN KOMENT SEKALI YER .

http://kerdildesa.blogspot.com/

Afzainizam said...

*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
----==--SalamAidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Anak zirafah dimakan buaya,
Buaya Tain makan kelapa,
Bila makan juadah raya,
Yang miskin jangan dilupa.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka.

Pagi raya semua gembira,
Berjalan bersama rakan dan taulan,
Ketika enak menjamu selera,
Orang yang tiada jangan dilupakan.
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan

waaarrhhhh raya ssakan nampaknya ko ye iiissshhh kejelousan melampau ni

diana said...

hairi..cube minum susu dalm tin tu..
ala susu pekat tu.bancuh segelas dan minum..
nanti ok la..