Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

01 September 2010

Biar Pecah Panggung Jangan Pecah Punggung!!!

...Cerita Mula...

Hik3.. Salam all.. Petang Rabu ni aku cuma nak cerita sedikit pasal filem yang akan ditayangka pada awal bulan 10. Kalau u all tengok, pasti tergelak tak hingat dunia, tergelak sampai nak putus tali perut, aku sendiri yang shooting filem ni berguling guling dekat Kalumpang. Aksi bersahaja yang dilakukan oleh pelakon pelakon harapan negara.


Antara pelakon yang menjayakan filem ni. Dari kiri macam biasalah.. tak lain dan tidak bukan Prince Hairi..Bak kata penerbit filem ni boleh pecah PUNGGUNG sape yang tengok aksi kami. hik3..

Kalau filem ni dah siap, aku akan uploadkan dalam You Tube & Blog. Tunggu je lah. Kompom u all gelak bagai nak gila, nangis sampai keluar air mata darah tengok filem ni. So, tunggu kemunculan filem kembara Usahawan.

...Cerita Tamat...

9 comments:

AiDa AzRyN said...

Wah.. can't wait nak tgk! :D

Lia3003 said...

x sabar nak nengok

senandung semalam said...

akan ditunggu...
jangan lpe gtaw eh?

@reltzsensei said...

hahaha....box office ke box opis nnti ek??hik3...

Pencacai Alim said...

OWKEY....aku tggu..

EDDYLEBS said...

wah sempat lagi bikin filem ya...ko ada ikut buat logo 1Malaysia UPSI tu ker? xnampak pun muka kat TV?

mR.sYaH said...

kena tgk ni tp jgn pecah punggung r.. haha..

sweetie2010.blogspot said...

Salam Prince,

Amboi, promosinya bukan main lagi ni.Heronya kita dah tahu, heroinnya siapa ekk..Kalau filem takder heroin, mana ada seri Prince? Ok..kita tunggu........

♥ QaseH ♥ said...

nk tgok gak...