Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

31 August 2010

Broadband Punya Pasal

...Cerita Mula...

Mmmm.. 4 hari tak dapat update. Sangat marah dan sangat emo. Ini semua salah Hencik broadband. Bukan salah aku. Kalau u all nak tahu, sebelum aku balik kampung, aku dah beli broadband baru. Beli dari sorang agen. Aku beli 24/08/2010. Menurut agen, you punya broadband boleh guna dalam masa 48jam. Aku pon percaya bulat bulat. saya tara tipu punya. Lagi laju dari u punya streamyx. Buat masa sekarang Celcom Broadband Advance paling laju. Speed sampai 3.6Mbps.

So, apa lagi.. terus je sign form.. Bulan bulan bayar bil.. Bila masuk hari ke3, masih lagi tak boleh guna. Dengan harapan bila sampai kg boleh guna. Bila balik kg aduh.. Still tak boleh guna.. Dari Jumaat sampai selasa tak boleh online. Tadi, masa dalam keta, try lah buka dekat highway.. tiba-tiba ok... Disebabkan marah.. Terus aku bagi kakak aku pakai dulu... Sangat sakit hati..

P/s- Kepada agen tu.. Aku sangat marah.. tak baik tipu orang.. kenapa register lambat sangat... Gara gara engkau aku tak boleh update blog... Thanks kepada streamyx dekat rumah ni...



...Cerita Tamat...

7 comments:

diana said...

masalh betul dengan broadband ni kan?
rase macam zaman
mula2 pakai handphone dulu..
kejap ade line..
kejap tak de..

mR.sYaH said...

celcom slalu bermasalah.. mcm upax aku.. aku rasa dorg xregister smpi aku xleh guna.. kecewa..

aLya said...

seb bek streamyx jd pnyelamat..hehehe

Lia3003 said...

streamyx laki ok dari broadband aceli..but, both ada pro and contrasnya..tp i wonder why they are taking sooooo long to activate ur broadband, masa saya bli bulan dalam dalam 2hrs dah boleh guna..

zati-zt said...

yea2..
stuju, streamix pling laju..
kat ni broadband sy pun hancus..
gle lembab..huhu

~zati
http://zt-zati.blogspot.com/

zati-zt said...

yea2..
stuju, streamix pling laju..
kat sni broadband sy pun hancus..
gle lembab..huhu

~zati
http://zt-zati.blogspot.com/

sweetie2010.blogspot said...

Promosi punya hal, ramai yang nak daftar, itu agaknya yang lewat kot. Nasib baik ada steamyx penyelamat.