Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

17 August 2010

Menitis Air Mata Melihat Video Ini...

...Cerita Mula...

Video yang diambil dari FB. 
Time ni tangan aku gatal sangat nak explore..
Bila Explore... Ni dia.. Tengok lah sendiri..

video

Dipotong kaki kerana mencuri seekor ikan..
Sangat menghayat hati.. 

...Cerita Tamat...

18 comments:

diana said...

tak mau tengok..
tak sanggup!

HairiAks said...

Diana..
tengok je lah.. seram sikit jer.. hik3...

Abhamz said...

salam, manusia ni kalau dah marah memang boleh jadi lebih kejam daripada binatang...kesian Hero..jadi mangsa kekejaman manusia tak berhati perut.

miszTERRA_SF_ said...

dats hero.. dia br smbuh dr saket, jgkitan kuman kt ..... cian dia kna kasi dh.. g la mlawat dia kt blog papa dia :)

Eazy Izzuddin said...

sedih..
x sggup tgk..
huhu

HairiAks said...

Abhmz
Wslm.. betul tu.. Mnusia skrg ni mmg kjam.. Tp x smua r.. Ksian kt HERO.. mmmmm

HairiAks said...

Mizz Tera..
Sat lagi suruh rmai2 g lwat kt blog papa dia ek.. hik3..

HairiAks said...

Eazy..
mmm..mmg sdih...

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

Nasib baik kucing ini dijumpai oleh seorang yang penyayang mengubati dan membelanya hingga sekarang.Semoga hidupnya diberkati Allah swt.Amin.

@reltzsensei said...

klu i jmpe org tu i lak ptong kaki tgn die..ngn anu2 die i ptong kasi abes...ngeee...

eiL said...

oh goshhh,,,
ciannye...
:(

HairiAks said...

Wslm..
Kak Swetie..
Btul tu.. klu kcing tu djumpai oleh og yg noty..
x tau lah idup ke x.. hik3..

HairiAks said...

Rel..
Sabar ek... klu i pon.. msti buat bnda yg sama.. Tp sbr je lah.. ngara ada undg2.. Skema siut ayat i... hik3...

HairiAks said...

Eil..
mmg sian... sian sgt2...

AiDa AzRyN said...

Hish... xsanggup tgk.. aida dah la suke sangat kucing.. kang klu tgk video,sure aida nangis.. :( hmm

HairiAks said...

Aida..
lor.. sianya... tkut ngis ek.. :)

Khairul Azmi said...

hairi...azmi dah tgk dulu video ni kat fb...mmg kejam giler sape yg buat tu...xde perikemanusiaan

Pencacai Alim said...

video ni pon aku dh tgk..mcm cilaka sape yg buat kja cmni..