Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

25 August 2010

Almond London Tak Cukup Vitamin!!!

...Cerita Mula...

Salam all, today aku just nak merepek pasal kuih Almond London yang tak cukup khasiat. Kuih yang aku beli di salah sebuah Pasaraya di Rawang, Selangor. Kononya ada promosi hebat. Murah.. Murah.. Murah.. Murah taik kucing dia..


Ok..Sape yang seumur hidup dia tak pernah tengok Biskut Almond London.. Ha.. ni dia.. biskut yang disaluti coklat, Then dekat atas ada kacang badam.. memang best... Rasa sekali pasti nak lagi...

Biskut ni aku beli bukan tujuan untuk makan raya, cuma teringin nak makan dalam bilik. Kebiasaanya aku akan jilat coklat. Memang best.. Bila masuk dalam mulut coklat akan cair... OMG, terpikir kat kepala otak ni... Apa yang aku makan? Mana kacang badam? Mana biskut dia... kalau u all nak tahu, biskut yang aku makan... Tak ada badam.. Tepung sikit...

Bak kata nenek aku, nak buat taik gigi pon tak lepas... Sudah alang alang beli... aku bedal je lah... Sedap tak sedap belakang cerita... So, lebih baik buat sendiri dari beli.. Beli memang rugi... Tapi masalahnya pandai ke aku buat biskut. Silap silap nak buat Almond London keluar karipap pulak... mmmmm... 

...Cerita Tamat...

7 comments:

~~zAnAfAhMi~~ said...

salam....kalau beli mmg bnyk yg tak kenanya, baik tempah dgn org yg kita percaya atau kenali. syg la duit, mahal2 tp tak memuaskan hati.

GaDis CoMeL said...

pandai ka nk buat sendiri? hehe. kalo pandai, meh hantar sampel kat sini, nak rasa jugak. hehe.

senandung semalam said...

stju ngan zanafahmi
;)

sweetie2010.blogspot said...

Salam Prince.

Memang selalu terkena macam ni..Diorang Buat dah jual kueh raya tak ikhlas..tau nak untung jer yer..

Anak2 akak suka London Almond ni, tak sempat bagi tetamu, dah habis dulu.

@reltzsensei said...

belila almond malaysia lak ek...kompom sedap..

Azmi said...

haha..
buat la wei..
mana tahu menjadik..kui3...

soffea said...

hey cikgu ;)

buat bisnes kuih raya ke? hehe