Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

17 August 2010

Mood Lagu Raya

...Cerita Mula...

Mmmm.. Hari ke7 puasa. Berat semakin hari semakin naik.. Naik 2 kg. bukan tak puasa. Tapi aku tak boleh tengok makanan kat bazar. kalau boleh semua nak beli.. Semua nak makan.. Kalau batu dengan kayu  boleh makan.. Tu pon aku makan... Bertapa rakusnya di bulan Ramadhan ni.. Kalau u all nak tahu.. Setiap kali aku gi pekan or kedai kain mesti dengar lagu raya. Yang tak boleh blah.. Hari pertama puasa dah putar lagu raya. Semangat betul kedai kedai kat sini. 

 Haha.. Ingat Hencik Sharel je boleh berposing posing pakai baju raya? Aku Ingat nak posing golek golek cam dia.. Tapi malas pulak.. Aurat perlu dijaga...Ngee...

Pagi tadi, celik je biji mata terus on lappy. Secara tak sengaja terbuka lagu raya. OMG... Tak sabar nak balik kg.. Rindu sama mama & papa... Kalau u all nak tahu.. Tahun ni aku cuti lama.. dekat nak 2 minggu.. Tu tak masuk cuti aku buat sendiri lagi.. Tak masuk cuti tahunan.. Cuti bulanan dengan cuti harian... (Suka suka nak buat cuti sendiri..ngeee..) So, jom layan lagu raya.. Boleh?

...Cerita Tamat...

18 comments:

Qu azniza ;) said...

errr..memang pon semua makanan nampak sedapp je kat bazar

Lelaki Ini said...

kita serupa!
ak pn dh strt layan lagu raya..
air mata syawal!

Irwan Nemoto said...

selamat hari raya den ucapkan kat ekau.. weeeeeee :D

senandung semalam said...

spe nk lagu raya...
semua lagu sya dah download smnggu sblm raya...
hahhahhahhaha..
lgu hujan n raihan best..
;)
samat puasa prince..

sweetie2010.blogspot said...

Salam Prince,
Best fi Bazar ramadhan, macam2 ada.Kalau Prince tambah 2kg berat, kak Sweetie baru turun 1/2kilo berat kot..hehhe
Seronok juga kalau dapatlayan lagu raya kat opiskan?

AiDa AzRyN said...

haha~ Jom layan lagu raya! :D

diana said...

lagu raye yang paling best..
yang ct nurhaliza nyanyi tu..
ala yang bunyi mcm sedih
mendayu2 tu..
bile dengar rase nak
balik kampung time tu jugak..

HairiAks said...

Azniza..
betul tu.. semua nmpak sedap jer... hik3..

HairiAks said...

Lelaki..
best lagu tu..suka3..
aku suka lagu CT..hik3..

HairiAks said...

Irwan..
ada 3 minggu lagi..awalnya wish slmt ari raya.. ngee...

HairiAks said...

Senandung..
Lagu raya..
Prince pon ada gak.. lagu tahun lpas guna balik.. lagi jimat kos..

HairiAks said...

swetie..
Wslm... Thaniah.. berat dah turun.. Prince mggu ni InsyaAllah turun 1kg juga... tengah berusaha ni... ngee...

HairiAks said...

Aida..
jom kita layan lagu raya... he3..

HairiAks said...

Diana..
rasanya byk lagu raya CT yg sedih.. agak2nya yg mana 1 ni... Tp lagu CT mmg best... suka2...

EDDYLEBS said...

hahahahaha..awalnye berangan nak raya erk...siap pakai baju melayu posing lagi.......

Fatin Aliyya said...

tawu xpaer.selera mkn bl posa ni len mcm sket, kalo blh semua nyer nak.huhu

slmt berpuasa>:)

HairiAks said...

Eddy..
Sbnrnya aku dh x sabar nk raya.. Tu yg berangan semacam je.. hik3..

HairiAks said...

Fatin..
Btul3...(Nada Upin & Ipin) ngee...
Slmt berpuasa.. :-)