Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

03 August 2010

Ada Aku Kisah...

...Cerita Mula...

Mmmm.. Aku sangat gumbira hari ni.. Happy sehingga berguling guling dalam bilik yang tidak serupa bilik.. Kalau sebelum ni aku bangga dengan kecantikan, kekemasan, kemeriahan, kewangian, keharuman bilik aku.. Tapi hari ni. Semuanya berubah.. Bukan berubah lagi Vogue... Tapi... Ibarat bilik ku neraka ku... Aku malas mau kemas.. aku malas mau sapu... Biar sampai tumbuh lalang.. biar sampai tumbuh pokok durian dalam bilik ni... Bila durian sudah berbuah, boleh aku makan...

Mesti u all tertanya tanya kenapa aku jadi malas macam keldai.. Jawapan dia sangat mudah... Nak tau apa? Ni dia... BUSY... he he he.. Yang pasti bila update blog tak busy lak.. itu lah dia Prince Hairi... 

P/s- Oit.. Nak Mandi dulu... nak gi Class...Malas...  LOL...
...Cerita Tamat...

8 comments:

mida said...

ku fikirkan aper tadi..heish2...

AiDa AzRyN said...

haish.. ingatkan hape tadi.. huhu~ xpe,t time cuti kemas lik bilik tu.. :D

EDDYLEBS said...

ambik org gaji sorang la...xpun ko kawin cepat2..ada juga yg tolong kemaskan....

lady XOXO said...

hamboi2.. sure gempak bilik PRINCE.. kira ni mesti wat decorate bilik utk raya kot.. ehehhehhe

senandung semalam said...

sila kemas bilik supaya jadi macam bilik...
hahahhaa...
betol ke nk wat entry dlm bhse korea..?
ahahaa

peaNut said...

laaaa...ingat kan nape la td..meroyan kerrr...hehe..rupanya bz..huhu

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

besa la tuh.. ada masa rajin.. ada masa malas.... :D

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

sweetie2010.blogspot said...

Salam Prince,

Ha...nasib baik nak pegi mandi, kalau tak mandi mesti badan pun tumbuh lalang..hehhe ada ku kisah..jgn mare la dik oii..