Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

21 September 2010

Thanks Cik Nurul & Cik Yana

...Cerita Mula...

Horay.. Sekarang mood happy je. Bilik pon dah siap kemas. Tak sibut macam sebelum ni. Kepala otak aku pon dah mula ok.. Tak serabut.. Malas nak emo emo lagi.. Buang masa jer...

Apa apa pon aku nak ucap TQ banyak banyak  kat Cik Nurul yang bagi kuih raya sampai berbeg beg. Bilik aku penuh dengan kuih & kek. Bak kata dia semua kuih dia yang buat. Sampai dia tak tidur 4 hari 3 malam untuk membuat 2 biji kek yang tidak diketahui nama. Tapi tak pasti lah betul ke tidak. Sebab semuanya sedap yang teramat. Sekali tengok macam kuih tunjuk. Dua kali tengok macam dia buat. hik3..


Hahaha.. Ni dia Cik Nurul tu.. Muka dia ada rupa seorang Mak Cik pembuat biskut tak. Kalau ada sila berikan satu tepukan yang gemuruh untuk dia kerana berjaya menyiapkan kek dalam masa 3 hari 4 malam..Wekkk

Prince nak ucap terima kasih juga dekat Miss Yana yang bagi ole ole dari Mekah. Macam macam dia bagi. Kalau nak senaraikan dalam blog ni, mamang mengambil masa 7 hari 6 malam. Yang pasti lepas ni aku sentiasa duduk atas sejadah jer. Mmmm... Yana ni macam  nak suruh Prince bertaubat je.. hik3..

...Cerita Tamat...

3 comments:

mR.sYaH said...

untung r prince dpt kek dgn kuih..

uit lamanya cik nurul tu buat kek.. heheh..

Faiz said...

tahniah sebab sudah di tag...

tengok entri ini...
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

sweetie2010.blogspot said...

baik hati cik Nurul ngan Yana ni, bersungguh2 membuat biskut dan cake walaupun ambil masa 4 hari 3 malam. hehe.

Rajin2 solat yer..dapat sejadah baru tu..