Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

22 September 2010

Syoknya Cuti

...Cerita Mula...

Horay.. Horay.. Cuti.. Cuti...Cuti... Kalau U all nak tahu. Minggu ni semua class aku batal. Sangat happy tahap dewa. Bila dapat tahu cuti dan terus cuti. Apa lagi, terus bersukaria dengan kawan kawan dekat Melaka. sekarang aku ada kat Melaka. Rumah kawan yang dirahsiakan nama.

Esok aku kena balik Tg Malim jugak, banyak lagi urusan yang tak selesai. Dengan meeting konvo lagi..Aduhhh... nak tak nak kena juga pergi. Kalau aku tahu minggu ni tak da class, sah sah aku tak balik lagi kat UPSI. Baik aku dok kampung tanam jagung. Ngee..

P/s- Thanks kepada mereka yang telah menaja kereta, penginapan & makanan yang 5 Star untuk Prince & kawan kawan yang join. Thanks ye. 

...Cerita Tamat...

4 comments:

kechixx said...

wah....syoknyeee...:)

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

seronoknya..sambung cuti, sambung beraya lagi.

senandung semalam said...

stare wif jealousy...
haahhaa

AiDa AzRyN said...

Kawan kat melaka?erk.. macam aida tahu je.. hehe.. erk.. :P