Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

20 September 2010

Masa Untuk Emo 10 in 1.


...Cerita Mula...

Pagi Isnin yang sangat sangat emo, sangat sedih, sangat hot.. Lebih hangat dari biasa. Kalau boleh diukur darah menggunakan thermometer sudah pasti panas sehingga 250'c. OMG.. memang sakit. Apa yang membuatkan meroyan di pagi yang sejuk gemalai ni.. Jom layan...

1.Bil broadband aku yang terus gila dan mengila dari biasa. Tiba tiba aku kena bayar 3 kali ganda dari biasa. Padan muka aku, yang pasti tiada sebarang tunggakan. Agaknya secara tidak sengaja Hencik Celcom memberikan aku cas tetap RM110. Tengkorak hidup betul..Tidak termasuk penggunaan bulanan lagi. Ini tidak adil. Memang advanced sangat broadband dia. Hisssss..So, bulan ni aku kena bayar dekat RMxxx. Lagi mahal dari streamyx rumah aku Rm111.00 sebulan.


2. Hari ni aku tak jadi pergi Melaka. Yang ni aku tak perlu cerita banyak. Sebab masalah peribadi aku. Wait and see je lah.

3.Malam tadi hampir 7 kali terbangun menunggu mesej dari seseorang. Mesej yang agak penting. Lagi penting dari rahsia kerajaan. Tapi, hancur.. sehingga jam 6  pagi. Tiada sebarang mesej aku dapat.  kalau dapat pon pon mesej dari orang yang tidak diundang.. mmmmm..  tak apa.. Sabar yo lah.. Tak dapat den nak nolong..

4.Mengila dengan budak yang tak reti bahasa Melayu. Kalau orang tak suka, faham faham je lah.. Ni masih lagi nak mengedik dengan aku.. Bila aku cakap negori, mengango mulut dio tak faham. Padan muko kau. Time aku semangat nak ym or mesej dengan dia. Dia pulak buat hal.. Aduh...

p/s- Ini hanyalah luahan hati aku, tidak ada mengena dengan siapa pun. Harap Maklum.

...Cerita Tamat...

5 comments:

lady XOXO said...

PRINCE... naper ni.. cedeh XOXO baca.. is everything ok?.. tunggu msj dari saper tue.. mgkin dia tu tak da kedit kot.. tak jf p MELAKA erk.. tak per la na.. nanti p lain... asal bil melambong tinggi... samer ar kiter .. xo pown bil menggunung.. cam nk buang jer ...ahahaha.. takper2.. u cool down ok.. everything will be ok ... ok PRINCE

AiDa AzRyN said...

Sabo je la k.. xmo la sedey2~

Meh aida hiburkan hati hairi nak? aida nyanyi lagu jong jong inai.. erk.. buley?:P

Azmi said...

hik3...
celcom buat hal la tu..mengong

sweetie2010.blogspot said...

Salam Prince,

7 kali bangkit terjaga dari tidur hanya menantikan sms dari ehmmm...apalah rahsia yang teramat rahsia tu..Pada dia yang berkenaan tu silalah sms prince yer...penantian tu satu penyiksaan.

ha..bil celcom tinggi melambung..hmm sobar eh...bayar jer aa..duit raya penuh lagi kat wallet tu kan.

sweetie2010.blogspot said...

Salam Prince,

7 kali bangkit terjaga dari tidur hanya menantikan sms dari ehmmm...apalah rahsia yang teramat rahsia tu..Pada dia yang berkenaan tu silalah sms prince yer...penantian tu satu penyiksaan.

ha..bil celcom tinggi melambung..hmm sobar eh...bayar jer aa..duit raya penuh lagi kat wallet tu kan.