Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

03 September 2010

Selamat Bercuti Kawan Kawan

...Cerita Mula...

Salam semua, aku just nak ucapkan selamat bercuti kepada kawan kawan aku. Terutama housemate aku dekat Taman Nusa, budak budak AT45, kawan kawan kat UPSI, kawan kawan blog, best friends forever aku..


Pic bersama housemate aku...


Kawan kawan AT45, girls  yang agak hot hot & spicy, separuh  je ada.. yang lain sorry lah.. Pic u all x da nak masukan... ngee..


Tak lupe juga kat my best friends 4 ever aku.. Hencik Sharel @ Rel...


Hik3.. Kepada Noks Ema & Yana... Selamat bercuti... Yana, selamat pergi & balik umrah.. Jangan lupa ole ole untuk Rie... hik3..

P/s- U all semua jangan nak main mercun bagai.. Ingatlah orang yang tersayang. Selamat pulang dan selamat kembali ke UPSI dalam keadaan baik... 

...Cerita Tamat...

12 comments:

lady XOXO said...

PRINCE cuti biler plak

HairiAks said...

Prince esok balik kg.. hik3.. kawan kawan dah ramai balik... cuti dekat 3 minggu.. ngee.. lama tu...

kechixx said...

bestnye dah cuti..selamat bercuti prince:)

kechixx said...

3 minggu?jelesnyeeee..

@reltzsensei said...

u...mekaseh ek...u pon slamat ari rye gak..kt kg nnti roger2 r..kn dh de broadband berkelajuan maxima...muhahaha....

AiDa AzRyN said...

selamat bercuti... nak wit rayer! ngee~ :D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

selamat bercuti dan bergembiralah di hari raya!!! selamat harii raya okee????????????

Pencacai Alim said...

argh..aku xdpt cuti sblm raya..sape nk wat ketupat...!!!!

sweetie2010.blogspot said...

Salam Prince,

tak sebut pun selamat bercuti pada bloggers disini.huhu sedih..

ok. Selamat bercuti Prince dan selamat hari Raya buat prince sekeluarga. Semoga bergembira dan maaf zahir batin.Hati2 di jalanraya okay!!!

EDDYLEBS said...

cam mana ko tau yg gadis2 tu HOT N SPICY....hahahahaha..x nak la..dah la panas, pedas plak tu....kirim salam ngan semua...selamat bercuti dan berhati di jalan raya....termasuk berhati2 masa makan lemang ngan ketupat....

Pencacai Alim said...

bile nk hupdate?

Lia3003 said...

untuk AT16 sekali ye, selamat hari raya..hehe