Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

18 November 2010

Banana is a Pisang

...Cerita Mula...

Hey all, sebenarnya aku suka suka nak keluarkan entry ni. Petang semalam aku ternampak pisang tergantung depan kedai runcit seberang jalan rumah aku. Tetiba pulak teringin nak makan pisang. So, apa lagi. Aku beli lah sesisir. Bila sampai rumah terus makan. Bila makan satu, nak lagi satu. Bila makan lagi satu nak lagi dua. OMG, apa sudah jadi dengan aku. Tak mungkin dah kena rasuk dengan hantu pisang. Lebih kurang 30 minit pisang aku dah habis.



Bak kata pepatah, alang alang menyeluk pekasam biar aku makan sampai kenyang. Hahaha.. apa lagi.. aku pon terus beli lagi 4 sisir. Bapakkan sedap rasa pisang tu. Sampaikan aku ketagih dowh. Tokei kedai tu  tetiba pulak buat buat teperanjat aku beli banyak sangat, dalam hati dia suka nak mampos aku beli banyak. Dah tu siap tanya lagi mau buat kenduri ke? Tengkorak hidup dia nak buat kenduri setakat 4 sisir. Nak buat taik gigi pon tak cukup. Sebenarnya dia saja je nak ngorat aku. ( mood perasan gila  vs syok sendiri).


Bila dah makan pisang, mengidam pulak nak makan banana splits. Oh My God.. Oh My God.. Oh My God (Cuba gayakan mengikut nada suara Laura dalam cerita Upik Abu & Laura.. Mesti cute muka u all kan..) hahaha..

P/s- Sekarang masih lagi dalam mood study, tapi  kan.. Otak aku masih lagi ting tong.. Tak tau kenapa.. Urrmmm..

...Cerita Tamat...

4 comments:

tukangcerita said...

oh my ~
sedapnya banana split
:D

imanshah said...

pisang tanduk ke sedap tu

mye said...

sedap tu mkn pisang mudah utk penghadaman..
hahahha

diana said...

tak suka pisang..
akak kurang gemar buah yang lembik melekit ni..