Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

25 November 2010

Zuhairi Bin Zainol Abidin (Prince HairiAks) dah Merdeka!!!

...Cerita Mula...

Hey all, ekceli aku banyak sangat nak cerita. Tapi kan, aku tak tahu nak cakap macam mana. Aku bukan bisu, bukan pekak, bukan tak reti tulis. U all caya atau tidak, aku tak berbelog 4 hari, tidak main FB 4 hari. Nasib baik aku boleh hidup lagi. Kalau sebelum ni aku tak boleh hidup tanpa FB. Tapi sekarang aku dah boleh hidup. Aku dah buktikan.

Ekceli kan, aku exam dari 23-25. Memang nak pecah otak aku. Kalau boleh scan tunjuk kat u all. Memang aku dah tunjuk otak aku yang terpaksa bekerja keras menghafal teori & fakta. Urmm.. Akhirnya paper aku dah habis tadi. Lepas ni dah boleh kemas barang nak hantar balik N9.



 Oklah.. Aku nak say thanks sangat sangat dekat kawan kawan yang banyak bantu aku sepanjang minggu exam ni. Semua tip, nota & apa apa je yg u all bagi sangat aku hargai. 90% masuk exam..

P/s- Thanks dekat my sifu Mr. Pija yang jadi cikgu paling best. My friend yang lain Wan Besut, Richard, Jasmie, Lina, Ikin, Nurul, Nurul Liza, Kak Mas, Ikhwan,  Nisa, Lia, Hasnan. Serta kawan kawan lain yang banyak bagi pijam nota & bagi Tip.. 

-Untuk kwan kawan yang belum habis exam, good luck untuk u all semua ok. chayok2.. Merdeka!!! Merdeka!!! Merdeka!!! Aku dah Merdeka.. SMKBJ Jumpa Prince bulan 2 tahun depan.

...Cerita Tamat...

7 comments:

silent thinker said...

hoho!
best nye..da abs!pas ni xde final exam la yer..
org ade 2 paper lg SEM ni..
wish me luck!

yetNaza said...

beznye.. sy da lg 5 paper..

AidA said...

wish u dpt rezak gempak!! =D

Jey Yusuff said...

eloww. 2st time menjejal kaki kat blog ni. salam perkenalan from ur new followers

@reltzsensei said...

waa...best ek..i de 4 paper ag u..huk3...

Anonymous said...

hurm...owg xhabis lagi! ada lagi 1paper 28.11.10 TIDAK!!!!

mye said...

haha..
apa rncangan cuti nie??
huhu