Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

20 November 2010

Makan Paprik Tak Ingat Dunia

...Cerita Mula...

Petang semua, seperti biasa setiap hari Sabtu aku akan update pasal pasar malam. Biasalah, dah tak ada idea nak mencarut apa dalam blog ni. Ekceli petang tadi pergi pasar malam. U all nak tau tak, tetiba aku teperanjat beruk. Pasar Malam dah berubah, semua kedai dah hilang. Muskil juga aku. Tak kan pula orang cuti raya haji sampai 1 minggu. Rupa rupanya layout dah berubah. Tempat makanan dah pindah dekat pasar yang lama. Waktu aku sem 1 sampai 3 memang kedudukan asal pasar malam macam tu. Tapi bila dah masuk sem 4 kedudukan dah berubah. 


 Ni dia, Miss Nurul merangkap PA Prince. Berusia 23 tahun, tidak merokok, seorang yang pemalu, tidak suka bau asap rokok, suka makan cekodok pisang, kuih bom, air kegemaran cincau Jagung.

Hahaha.. Apa yang aku merapu petang petang ni. Ekceli aku nak bagi tahu. Sebentar je tadi Miss Nurul bagi aku paprik, dekat 4 kg 250 gram. Banyak kan? Memang kenyang gila aku makan. Siap bagi kawan kawan lain makan lagi. Tapi kan...  Masih lagi tak habis.. Semua puji sedap.. Semua cakap cukup rasa.. Biasalah kan.. Kalau makan free semua sedap.. cuba aku caj sorang RM4. Mesti dia orang cakap tak sedap, masin, kurang susu, kurang gula. Tapi, aku bukan nak mengampu lah.. Memang sedap dia masak. Rasa macam kakak aku punya paprik jer. 

P/s-Thanks My Gugi Muci Nurul yang masakan Paprik untuk Prince. Memang best sangat sangat. Terjongkit kening masa makan. Hik3...

...Cerita Tamat...


5 comments:

Lelaki Ini said...

wah
besh2!!!

Fakhrur Razi berkata said...

mcm org atas juga
besh2..
hahaha

mcm nasi goren paprik ke?

EDDYLEBS said...

Paprik satu...laiiiii

yetNaza said...

smapai aty xajak!!!!

diana said...

bagusnye ..
memahami PA luar dan dalam..
bila nak kawen??
larikkkk!!!!~~~