Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

29 November 2010

UPIK ABU, PRINCE dan LAURA

...Cerita Mula...

Hey All, selamat sore. Lama bangat ngak ketemu ya. Iya.. Aku lagi capet. Aku lagi tired.. Aku lagi penat.. Ekceli aku mau bilang sama kalian semua. Yang aku sekarang ni sedang menonton drama sinetron UPIK ABU, PRINCE dan LAURA. OMG, walaupun udah berkali kali nonton, tapi aku masih lagi boleh mengilai sorang diri. Lucu bangat watak Si Laura tu. U know, mulut dia.. Very sexy bangat.. Kalah ke"sexy"an bibir kawan baik My Mum.. Makcik  Angelina Jolie. Ayooyoo... Kapan aku ketemu sama Mak Cik Angelina Jolie...



OMG.. OMG.. OMG.. Tetiba pulak pic Prince ada kat situ. So, do i care? Ekceli, i  teringin sangat nak belakon dengan mak cik dua orang tu. Tapi kan, nak buat macam mana. Tak da rezeki. So, edit pic pon ok what.

P/s- Dalam masa 3 hari, aku dah tengok 60 episode tanpa sebarang skip yer. Ini bukan tipu. Tapi memang reality. Makan Upik, minum Abu, Mandi Laura... Semuanya UPIK ABU & LAURA punya pasal...Sekarang tinggal lebih kurang 70 episode lagi. Mampukah aku menghabiskan cerita ni? Wait & see okie...

...Cerita Tamat...

7 comments:

AiDa AzRyN said...

Huish.. layan sajo.. cayalah.. :D

Jey Yusuff said...

oh sangat mempercayainya.hihi

..hizamirahim.. said...

wah.
dasat betul.
=.=

nurnatrah said...

mmg dasat.
cite indon x best la.
cite korea laa.hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wow,, cinta lauraa:D love her lovely barbie face:)

mR.sYaH said...

wah... pnjgnya episodnya...

prnh tgk dlu sekali sekala... tp pnjg bebenor smpi xphm... hahah..

@reltzsensei said...

u pasni tgk citer antu ek..hik3...