Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

04 November 2010

Trip Langkawi

...Cerita Mula...

Hey all, akhirnya dapat juga aku berblog. 3 hari tak update. Entry hari ni just nak tunjukan sedikit pic masa stay dekat Langkawi.


Semasa di Jeti Kuala Kuah. Berhampiran dataran Lang.


OTW nak gi gua Kelawar, Pulau Kasut, Kulim Geoforest Park & Pulau yang aku dah lupa nama.. Hik3..


Shopping di Beras Terbakar, beli ole ole untuk papa, mama, sibling, & kawan kawan.


Sempat snap pic dekat Gunung Mat Cincang..


Shopping Coklat dekat Ismail Group.. Macam macam ada..


Sempat melompat seperti beruk kena belacan bersama kawan kawan yang terlalu gila gila.


Kilang gamat, time ni boleh celup tangan dalam gamat yang mendidih lagi. Walaupun panas, tangan u all tak melecur pon.


Prince with Lyn & Eby


P/s- Banyak lagi pic yang belum upload. malas nak upload banyak-banyak. Cukuplah sekadar apa yang ada. tunggu entry seterusnye ok...

...Cerita Tamat...


5 comments:

♥ QaseH ♥ said...

ala g ismail group tu x g pun tpt kjer akk...dpn ckit jerk lg

~BdK cHuMiL~ said...

lngkawi...beshhh...xnaik kabel car ke?

ChipCoklat said...

uiiihhh...langkawi...besh tu...huhuhu....chip kalo g langkawi ingt satu je...nk g mancing..hahahaha...

(alamak..lupa plak hairi x minat mancing...kahkahkahkahkah...)

mye said...

xda ole-ole utk kwn2 di blog kew??
hahahaha

diana said...

tak de apa2 ke untuk kawan2 maya ni..??bawak balik gambo je ke??
hahaha