Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

10 November 2010

Happy Best Day Wan

...Cerita Mula...

Hey all, today birthday wan aku. Kalau kat Negeri Sembilan aku panggil wan. Tapi kalau di Perak panggil opah. Wan pula gelaran untuk laki laki kat Perak. So, dikesempatan ini aku nak wish happy birthday untuk wan aku. Tapi kan, aku tak ingat berapa umur dia. Kalau tak silap macam 70 tahun kot. Aku pon ingat ingat lupa. Kalau tak 70 tahun, 80 tahun kot.


Hahaha.. Ini dia wan kesayangan aku dulu, kini dan selamanya. Baru 4 hari lepas jumpa dengan dia kat kampung. Aku paling suka masakan dia. Memang best.


Kalau u all nak tahu, aku dengan wan aku. Mempunyai hobi yang sama. Nak tau apa? Shopping & jalan jalan serata alam. Biasanya kat kampung aku akan ajak wan jalan jalan & shopping.


Kalau u all nak tau, time interview untuk masuk UPSI. Wan aku yang temankan aku pergi USM, Kubang Kerian, Kelantan. Memang terharu masa tu.Sebab dia nak temankan aku.Sebenarnya tujuan utama shopping jer. Ngee.. Selamat dapat masuk UPSI. Kalau tak.. Malu dowh...

P/s- Walaupun umur wan aku dah tua. Muka dia still muda ok. Tak ada pakai susuk pon. Kalau nak tahu apa rahsia dia. Tanya lah dengan aku. Hahaha..

...Cerita Tamat...

11 comments:

Lia3003 said...

happy birthday to her

HairiAks said...

Lia..thanks...

diana said...

apa rahsia dia?
shopping????

AiDa AzRyN said...

Happy Birthday to her~
A'ah,nampak muda je~ hehe~ :)

mye said...

happy birthday to her..
smoga pnjang umur & murah rezeki dan epy slalo..
huhuhu

nadzirah aqilah said...

hepy besday ntuk wan juga.. hehehe

HairiAks said...

diana..
hahaha..mcm tau2 jer.shopping lah...ngee..

HairiAks said...

Aida..thanks..

HairiAks said...

mye..thanks...

HairiAks said...

nadzirah..
thanks yer...

Miss AnisSensuous said...

Mesti masa muda dia hot (n_n) Nak jadi macam wan awk la bila saya dh tua nanti.hee.