Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

08 December 2010

Akhirnya..

...Cerita Mula...

Hey all, korang nak tahu. Aku baru selesai kemas barang-barang. Berkotak kotak & berbeg barang aku. Ekceli aku nak pindah rumah. Aku dah tak stay Tanjong Malim. Sedih rasanya nak tinggalkan bumi Tg. Malim. Banyak kenangan dekat sini, pahit, manis, suka & duka aku kat Tg. Malim. Lepas ni aku akan kesepian meninggalkan orang yang aku sayang, ex housemate Taman Nusa, kawan kawan UPSI, My Best Friend & Kedai Makan Panel aku. So sad... Aku masih tak dapat nak lupakan kenangan manis dekat sini.


May be aku akan rasa kekok bila balik Negeri Sembilan. Aku tak tahu macam mana nak terima perubahan ni. Aku pasti rindu dengan kawan kawan. Lepas ni sape yang nak ajak aku jalan jalan. Belikan makanan aku, temankan aku shopping? Paling sedih bila aku tak dapat jumpa My Best Friend.

P/s- korang doakan aku mampu menempuhi semua dugaan ini yer. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan. Doakan aku berjaya menamatkan praktikum.

...Cerita Tamat...

7 comments:

ilman hizami said...

sbar yea...
lame2 ok la tue...
:D

HairiAks said...

Ilman..
Harap harap macam tu lah.. sedih sgt2..

i'm shin... i'm inesen said...

kitaran hidup camtu la ek.. semoga cpt membiasakan diri nnt...

HairiAks said...

Shin... Hahaha.. thanks..

Anonymous said...

Aku hanya menambahkan feed Anda ke favorit saya. Saya sangat menikmati membaca posting Anda.

ChipCoklat said...

Alaa..standard ar tu hairi..tyme aku blaja kat melake dulu pun macam tu gak..tringat ar abis suma kedai2 makan yg aku pegi...mmbr2...makcik sebelah rumah sewa aku..(mane x ingat..anak dia lawa dowh). Hijrah tu kan pergorbanan utk mndpt satu bnde yg baik..so nothing tu worry...ala seminggu je pun semntara nk biasa...

Lia3003 said...

sama macam saya.. saya akan merindui UPSI..