Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

25 December 2010

Selamat Hari Natal

...Cerita Mula...

Salam semua, rasanya masih belum terlambat nak ucap Selamat Hari Natal kepada mereka yang sambut hari ni. Walaupun tak semeriah hari raya puasa. Aku pon celebrate juga. Biasalah 1 Malaysia kan? So, semua perayaan aku sambut. So, jom kita ramai-ramai pergi rumah terbuka Hari Natal kat Kg. Portugis, Melaka.

Tahun ni nasib aku sangat malang. Aku celebrate Hari Natal dalam keadaan kesakitan. Korang nak tahu tak. Boleh aku terlangar bucu katil. Sakit dowh... Habis koyak kaki aku. Kena 14 Jahitan. Darah banyak sangat. Kaki aku koyak rabak. Jatuh saham Prince. U know, kompom akan berparut kaki aku. Lepas ni kompom tak makan kicap.

Masa kena tu, aku rasa macam nak pitam. Tapi kan.. Aku buat buat tak sakit jer. Biasalah, tak kan aku nak jerit jerit macam orang gila kan? Lepas makan ubat, jahit & balut. Terus tidur, Pagi tadi dekat jam 11 baru bangun.

P/s- Sakit sakit kaki. Sakit lagi hati aku. Tak ada mood nak upload pic untuk entry kali ni. Sekarang masih dalam mood berkabung. Nak tahu kenapa aku sangat emo. Wait & see.. Tengah mengumpul bukti. Tengah menjadi spy. Tengah memikirkan sesuatu. Renung renungkan dan selamat beramal. :-)

...Cerita Tamat...

2 comments:

@reltzsensei said...

lor..dh jatuh tersepak bucu katel lak ek u???huhuhu...

fatin hanani said...

adoiii skitnya..
mcm mana langgr smpi terkoyakk haihh
14 jahitn lak tu..
besarnya..