Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

02 December 2010

Surprise By My Dear

...Cerita Mula...

Aloooo... Baru je post entry.. Tetiba nak update lagi.. Tak apa.. Aku tak peduli korang nak cakap apa. Yang penting aku sangat bahagia hari ni. Masa lunch tadi, tetiba kawan aku dari Rawang ajak lunch sama sama. Tapi naluri memang dah berkata kata. Kompom dia nak celebrate birthday aku. Masa tu dia suruh aku gi Secret Recipe. So, aku pon gi lah. 


Yang ni antara cake yang aku makan, korang nak tahu. My dear order 8 slide yang berlainan flavour. Sampai nak muntah aku makan. Paling best banana. Yang paling terbaru. Terangkat kening Prince makan. So, macam biasalah. Aku makan sikit sikit jer. On diet lah katakan.. ~lol~


 Sementara nak tunggu  spaghetti & Nasi Lemak. Sempat sedut air dulu. Memang meriah sangat sangat. 


OMG.. Tetiba pulak  pekerja kat situ datang dekat aku bawa kotak besar & bagi hadiah besar. Sweet sangat sangat.. Siap nyanyi untuk aku dowh.  Aku ingat dia orang semua buang tebiat. Rupa rupanya semuanya sudah dirancang. Siap dapat kad lagi. 1st time dalam hidup aku orang buat kejutan macam ni...
 


Paling kelakar time ni. Aku pergi naik moto. Bila nak balik masalah besar pulak. Kotak tu besar sangat. Aku tak boleh nak bawa sorang. So, sudah tiba masa menyusahkan kawan kawan. So, aku kena pulak jemput kawan aku tolong bawakan hadiah. Terima Kasih kepada dia ek. Siapa dia tak perlu tahu. Ekceli aku malas nak suruh my dear tolong hantarkan hadiah kat rumah. U know, takut budak budak rumah nampak. Tal pasal kecoh satu rumah.


1,2,3.. Jom gelak ramai ramai.. Seumur hidup aku... Ini kali pertama dapat bear.. Hahahaha... selamat colour coklat.. Kalau colour pink.. Memang menagis family aku tengok.. Mesti kakak, mama, sibling & dad bahagia tengok aku dapat bear.


Comelkan bear ni, macam orang yang bagi jugak. So, kepada my dear. Thanks sangat sangat. Memang surprise sangat. Selamat prince tak pensan dekat situ. ~lol~. Oppss.. lupa pulak nak say thanks kat dia.. Semua dia yang belanja.. :-)

P/s- Tunggu entry yang seterusnya.. :-)
 

...Cerita Tamat...

4 comments:

acepa weet said...

wah hehehehe..acepa pown dapat hadiah bear jugak.cumil2..

silent thinker said...

besar bear tu ye bang!~

@reltzsensei said...

hehehe..nk jgk..huhuhu...

veesakura said...

wow, bestnyer!! besar bear tu. nak kidnap lah! hehehe