Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

22 December 2010

Membosankan Diri Di Kampung

...Cerita Mula...

Hey all, bosan kan cuti sekolah ni. Ekceli aku nak bagi tahu tahu. Sepanjang cuti ni. Aku just terperap dalam rumah. Paling best bila berat dah bertambah berkilo kilo. Kulit pon semakin gebu. Pipi semakin montel. OMG, dah macam adik Doraemon pulak. ( Mood perasan nak mampos.. lol..)



Yang ada kat rumah cuma my mum & dad jer. My sis & bro macam biasa busy dengan kerja dia orang. Bila dah bored, macam biasa lah. My sis yang selalu jadi mangsa untuk temankan aku jalan jalan & shopping. Memang best, paling best sekarang ni tengah Mega Sale. Kalau boleh nak beli jer semua yang ada. INGAT.. Belanja mengikut kemampuan bukan mengikut hawa nafsu.

P/s- Rindu dengan someone.. Miss kawan kawan Taman Nusa yang gediks tu.. lol...
-Tak sabar nak tunggu result exam .. :-)

...Cerita Tamat...

5 comments:

mR.sYaH said...

wah best tu...
pow kakak ke sendiri2.. heeh...

..hizamirahim.. said...

haha.
dah mcm doremon ?
ada poket ajaib x ?
boleh mintak tolong sikit.
XD

buFFstaR said...

harry~best ap dok umh..shopping2~
tp skrg ni dh doraemon ka?

Lia3003 said...

hehe, boleh dia shopping, aduii, saya tak pernah berkesempatan nak shopping

@reltzsensei said...

u..same lew..bosan sorang2 kt kg ek..u pow kak u..i lak pow ayh i..hahaha...