Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

03 December 2010

Celebrate At Sky Java Cafe & Taman Nusa

...Cerita Mula...

Hey All.. Ekceli aku baru lepas celebrate lagi. I am so tired. Tapi kan, tuhan saja tahu macam mana GUMBIRA hati dan perasaan aku. Kalau sebelum ni, paling banyak pon dua or tiga kali sehari. Tapi kali ni berkali kali pulak. Aku rasa dah macam artis pulak.( mood perasan lagi mengada ngada vs gediks).



Okie.. Yang ni pic makan makan dekat Sky Java Cafe. Macam biasa lah. Sebelah aku ni tak lain tak bukan my best friend 4 ever. Merangkap PA aku juga. ~lol~. Ekceli bukan kami dua orang je dekat sini. Lebih kurang 18 orang yang join, antaranya Lyn, Mie, Farid, Adik, Rizal, Faizal & Ramai lagi lah. Kita orang just makan makan & Nyanyi lagu jer.


Menu utama Chicken Chop +  Ice Lemon Tea + Ice Cream. Hahaha.. Ini semua ditaja oleh someone. Biarlah Rahsia.


Bila sampai je rumah. Tiba tiba lampu padam. Ada surprise lagi. Yang ni my housemate yang buat. Thanks dekat Ikhwan, Hasnan, Helmi, Shide, Richard, Zaidi, Jasmie, & Farhan. Tiba tiba dia orang dalam bilik aku. So, layan je lah.


Cantik kan cake dia. Very budak budak punya cake. Tapi Memang best. Korang jangan pelik pulak. Dekat  cake tu ada nama aku dengan Jasmie.


1,2,3... Tiup... Aduh.. Menyembur air liur... Aku dengan Jasmie.. Birthday kita orang selang beberapa hari jer. So, dia orang celebrate sekali. Memang nak save bajek  kan. ~lol~


OMG.. Selamat tak terbakar rumah.. Tetiba my cake keluar bunga api. Meriah sekejap rumah. Masa ni lah En. Farhan agak menonjol kegedikan dia. Suka sangat dia, sampai joget kegembiraan dia.


Inilah housemate aku. Ekceli aku tak da roomate. Kalau ada roomate mesti best kan? Tapi ok apa dok sorang sorang dalam bilik. Tak ada orang nak memekak dekat telinga aku.


Memang aku dah jangka benda ni akan terjadi. So, sebagai langkah berjaga jaga. Aku dah siap tukar baju. So, korang tengok hasil dia. memang tertarik dan menarik. Kan.. kan.. kan.. Lebih kacak dari seorang badut.


Muka tak puas hati aku...Memang teruk sangat dia orang semua. Sampai hati buat aku macam ni. Muka aku lebih hodoh dari seorang badut. Urrmmmm....

P/s- Thanks kawan kawan... Aku tak tahu nak cakap macam mana. Aku sangat terharu dowh. Aku rasa.. ni kenangan paling manis dalam hidup aku.

So, korang tunggu entry yang seterusnya.. Lepas ni aku nak bagi kejutan lagi.. Aku  celebrate dengan someone lagi.. hahaha.. Of coz my scandal... ~lol~

...Cerita Tamat...

4 comments:

silent thinker said...

wah! bestnye...bp banyak kali ni celebrate~bp banyak kek ade...

@reltzsensei said...

hahha..kne buli ek..hik3..

FarhanaFabulous said...

heppy birthday to birthday boy..

taufiq helios said...

haha..atok kena buli...btw,comel la kek tuh..haha...and..atok kena tag..as hadiah bday atok..haha