Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

02 December 2010

Prince HairiAks 23 Year (Celebrate by Pija & Wan Besut)

...Cerita Mula...

Hey all, hari ni aku sangat terharu gila. Macam macam kejutan dapat dari kawan kawan. Ekceli aku nak bagi tahu yang Pija & Wan Besut celebrate my birthday. Aku pon  tak perasan sangat yang dia orang nak celebrate. U know, kami selalu keluar dinner sama sama. Tiba tiba aku rasa pelik semacam bila dia orang order makanan banyak sesangat. Oklah, korang layan je lah pic kat bawah.



Jom nyanyi untuk aku... Selamat HAri Muda...  
Selamat Hari Muda...
Selamat Hari Muda Prince HairiAks...
Selamat HAri Muda..


 Tetiba pulak aku buat buat terkejut...~lol~


Yeah.. Sate yang best sangat sangat...



P/s- Thanks kepada Pija & Wan Besut yang celebrate my birthday. Sayang kat korang. Hik3.. Thanks daun keladi.. Nanti aku nak lagi...

Tunggu update yang seterusnya... Banyak lagi nak story...

...Cerita Tamat...


4 comments:

syAzAnA said...

hepy befday yoo! hehe. moga murah rezki n pjng umo hendak-Nya. amin.

AiDa AzRyN said...

dah makin tua kawan aida ni.. hehe.. :P

M a W a D D a H said...

hepi besday gak...moga ceria2 selalu ya..

Anonymous said...

hepi belated birthday ....may God bless u...huhuhu belated sungguh ni hehe