Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

12 July 2010

Aku Dah Semester 7

...Cerita Mula..

Yeah.. Akhirnya aku dah jadi Super Duper Senior... Dah masuk sem 7.. Yok... Aku dah sem 7.. Sem yang paling aku suka.. Cuma 12 jam kredit.. class hanya 3 hari, Isnin 1 jam,  Selasa 5 Jam, Rabu 3 Jam. Selebihnya masa untuk bersukaria.. hehe.. paling aku suka final exam cuma 3 paper je.. So, tak payah nak peningkan kepala study gila gila...


Pic masa aku muda muda.. Sekarang ni pon muda lagi.. cuma umo je dah tua sikit.. he3...

...Cerita Tamat...

20 comments:

AiDa AzRyN said...

amik kos pe?math ke?

flyz said...

bakal cikgu ..hu..hu..sudah lama ku tinggalkan dunia study...kini dunia wat duit aje...dunia keje...okiess...

dak eina (◕‿◕) said...

bestnya kalau boleh sambung stdy~~~

Fatin Aliyya said...

gud luck!

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

bravoo.. ai pun super senior dulu kat uitm manjung perak.. heheehe

lady XOXO said...

SO GOOD LUCK PRINCE IN UR STUDY OK.. STUDY BIAR SMART...

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

Wah dah semester 7 ya.
semoga lebih tekun berusaha. chayok-chayok.

@reltzsensei said...

hik3...muke dak inesen jerk ek???ngeee..

EDDY DY said...

Super Duper Senior...dah lama rupanyer ko kat sana..tu maksudnya x lama lagi la juga ko nak kuar dari sana....dah ready ker?

mR.sYaH said...

wah dh nak abis dahkn..

tggl 2 semlgkn prince..

jd cikgu yg baik k.. haha..

HairiAks said...

Aida..
Amik Kushwanan & Pdgangan.. Minor Pngajian Am..

HairiAks said...

Flyz..
bestnya dh keja.. dpt pgang duit sndiri..
Aku thn dpn bru abis.. mmmm

HairiAks said...

eina..
mmg best.. he3..

HairiAks said...

Fatin..
Thanks okie.. :)

HairiAks said...

mimie..
haha.. sama lah kita.. best kan?

HairiAks said...

Xoxo.. thanks okie...

HairiAks said...

Swetie..
Wlsm... InsyaAllah.. lpas ni usaha lagi.. chayok2..

HairiAks said...

Rel..
Motif komen muka i.. mmmmmm.. it ok.. i x kisah....

HairiAks said...

Eddy..
hahaha... aahhh.. mmg dah lama dok sini... Aku x sabar nak keja dah ni... nk pgang duit sendiri.. he3..

HairiAks said...

Syah..
Ahhh.. tinggal lagi 2 sem je.. lpas ni jadi cikgu.. harap2 lah.. he3..